lauantai 20. syyskuuta 2014

Quatrefoil-kokeilu

Taas vuorossa sellaiset kynnet, jotka minun on ollut tarkoitus tehdä jo usemman kuukauden ajan, mutta syystä tai toisesta näiden tekeminen on jäänyt. Kyseessä on siis quatrefoil-kuvio.

Aloitin lakkaamalla osan kynsistä OPIn The Sky's My Limit -lakalla, johon olen täysin rakastunut. Sillä lakkasin tällä kertaa kaksi helppoa kerrosta, ei valittamista. Luulen kuitenkin, että vähemmän peittävien koristeluiden kanssa, lakkaa olisi pitänyt laittaa vielä kolmaskin kerros. Muihin kynsiin lakkasin yhden reilun kerroksen Essien Licoricea. Puhjalakkojen kuivuttua pilkuttelin kuviot dotting toolin avulla kynsille. 



Kuvio näyttää kynsillä ihan hyvältä, mutta sen tekeminen oli hieman hankalaa ajoittain. Lakkaa meni pakosti kynsinauhoille ja musta värihän jumahti kiinni niihin mukavasti. Lisäksi joidenkin kynsien kohdalla niiden kapeus meinasi aiheuttaa ongelmia, sillä kuvio ei yksinkertaisesti meinannut mahtua kynsilleni haluamallani tavalla. Lopputulosta katsellessanikin olen sitä mieltä, että kuvio pääsee parhaalla tavalla oikeuksiinsa peukalon kynnellä, joka on kynsistäni ehdottomasti levein. 



Jostain syystä näiden kynsien kanssa oli alusta asti selvää, että halusin matata ne. Hetken aikaa katselin kynsiä kiiltävinä, kunnes lopulta kaivoin Essien Matte About Youn esille. Matattuina kynnet olivat ehdottomasti enemmän mieleeni.  

Peukalo.

Aika suuritöinen oli tämä lakkaus kyllä, varsinkin oikein käden pilkuttaminen meinasi olla tuskaa. Ehkä seuraavalla kerralla voisin kokeilla tämän tekemistä vain muutamalle kynnelle.

15 kommenttia:

  1. Kuviohan näyttää ihan leimatulta! :o hirmuinen työ on ollu varmasti, mutta mitäpä ei tekisi näin hienojen kynsien eteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oli kyllä aika väkertäminen, ei ihan heti tekis mieli tehdä uudestaan ;D

      Poista
  2. Todella kauniit! Matattuna näyttää niin hyvältä. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mattaus oli kyllä omastakin mielestä näissä se juttu..

      Poista
  3. Näyttäpä tosiaan mattana hyvältä! Varsinkin tuo sininen on ihan tajuttoman kaunis 8)

    VastaaPoista
  4. Upeat kynnet! Mun on pitänyt myös tehdä jo pieni ikuisuus quatrefoil-kynnet, mutta mulla ei ole sopivan kokoista dotting toolia. Täytyy varmaan tänään tilata niin pääsen vihdoin nämä toteuttamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Miullakin tuntu, että kaikki dottarit oli mystisesti kadonneet, eikä sopivan kokoista oikein meinannut olla, vaikka omistan niitä varmaan kymmenen.. Innolla jään odottamaan millaiset quatrefoilit saat loihdittua :)

      Poista
  5. Upeat kynnet! Mä voin ihan julkisesti luvata etten tuu koskaan tekeen tällä tyylillä kynsiä :D Mun kärsivällisyys ei riitä tuohon tarkkuutta vaativaan touhuun. Jos jostain laatatsta löytyy tää kuvio, niin mun kynsillä voidaan ehkä joskus nähdä leimattu versio :D Mattaus kruunaa lakkauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hehe, ei meinannu olla tämä oikein miunkaan hermoille sopivaa.. Toinen käsi vielä meni, mutta.. Miulla on ihan sellainen mielikuva, että olisin jossain laatassa tän nähny - vois olla ihan toimiva ratkaisu sekin.

      Poista
  6. Oooh, nämä ovat tosi hienot! En uskalla ajatellakaan, kauanko tekemiseen meni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllähän siinä muutaman hetken sai menemään!

      Poista