lauantai 27. syyskuuta 2014

Snap My Dragon

Tein viime viikonloppuna hieman listaa lakoista, jotka ovat seisoneet aivan liian pitkään käyttämättömänä laatikossa ja päätit yrittää käyttää niitä seuraavaksi. Käyttämättömiä lakkoja minulta ei juuri tällä hetkellä löydy, niinpä tuntui hyvältä ajatukselta yrittää ottaa tavoitteeksi käyttää vanhoja, vähemmälle käytölle jääneitä lakkoja. China Glazen Snap My Dragonia olen tainnut käyttää kerran tai kaksi aiemmin, mutta näistä käyttökerroista on vierähtänyt aikaa jo pitkästi.

Snap My Dragonia on kynsillä kaksi todella helppoa kerrosta - China Glazen ohuella siveltimellä saa lakattua mukavan tarkasti, eikä siistittävää onneksi paljon jäänyt. Kolmaskin kerros olisi näin päivänvalossa katsottuna ollut tarpeen, mutta nyt mentiin kahdella. Snap My Dragon sai koristuksekseen simppelisti pari pientä niittiä kynnen tyveen. Nimettömiin lakkasin kolme kerrosta Pipe Dream Polishin Cha-Chingia. 


Keskisormen kynnen lakkasin Gina Tricotin Whitellä, joka jaksaa edelleen ihastuttaa helppoudellaan! Whiten päälle kerros HK Girliä ja reilun vartin odottelu päälle ennen Miami Handjobsin vinyylien kynsille asettelemista. Tein ensin valkoisen päälle raidat Snap My Dragonia käyttäen ja otin vinyylit pois kynsiltä. Sen jälkeen kaivoin esiin pienen siveltimen, jonka avulla väritin joka toisen valkoisen raidan Cha-Chingilla.


Ajatuksena ihan mukava taas ottaa käyttöön vähän vanhempia lakkoja! Monesti ne uusimmat lakat herättävät eniten innostusta ja ne haluaa saada heti kynsille ja samalla vanhat meinaavat jäädä unholaan. Ehkäpä tuolta omasta lakkalaatikosta löytyy näin joitakin unohtuneita aarteita!

19 kommenttia:

  1. Tosi nätti lakkaus, toi keskisormen kuvio on tosi ihana :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet ! Ja tosi hyvä idea tuo vanhempien lakkojen käyttöön otto. Itselläkin tulee välillä ihan yllärinä miten joku vanhempi, kauan käyttämättä seisonut lakka on todellakin unohtunut aarre ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotenkin sitä tulee aina käytettyä niitä uusia lakkoja tai jotain ihan suosikkeja, että joskus kai sitä nuo vanhatkin pitäis saada käyttöön tai sit laittaa ne kiertoon, jos ei meinaa innostaa..

      Poista
  3. Ihanat! Unohtuneet aarteet on kivoja :D Itelläkin kynsillä nyt Miss Conduct joka oli lymyillyt lakkalaatikon kätköissä ihan luvattoman kauan, vaikkei se sinänsä unohtunut ollut.. Ma vaan hilloan sitä ku se loppuu jos sitä käyttää :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Miss Conduct pitäis täälläkin saada käyttöön, oon käyttäny sitä joskus ties millon..

      Poista
  4. Iiiihanat! Mukavan raikkaat ja yksinkertainen on kaunista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Monesti sitä myös näissä yksinkertaisissa jutuissa viihtyy parhaiten..

      Poista
  5. Kauniit! Eikö ne vanhat ja unohtuneet oo melkein ku uusia ku niitä käyttää pitkän ajan jälkeen taas? Musta ainaki tuntuu siltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siltähän se vähän tuntuu ainakin, kun kattelee jotain noita pulloja, jotka on tuolla laatikossa odottaneet vuoroaan melkein pari vuotta..

      Poista
  6. Onpas tosi raikkaat ja kauniit kynnet, tykkään!

    VastaaPoista