perjantai 5. syyskuuta 2014

OPI DS Lapis

Tästä on näköjään hyvää tahtia tulossa blogi, jossa esitellaan pelkkiä leimauksia, toivottavasti ette vielä ole kyllästyneet. Jotenkin innostus kynsien laittoon on ollut tiessään ja leimaaminen on ollut helppo tapa saada jotain ekstraa kynsiin. Eikä tilannetta myöskään helpota, että olen ostanut järkyttävän määrän uusia MoYoun laattoja, joita sormet syyhyävät kokeilemaan. 

Tällä kertaa kynsillä nähdään yhdistelmä, jonka oli tarkoitus päästä kynsille jo MoYoun kilpailun yhteydessä, mutta sininen päivä jäi toteuttamatta silloin. Kynsille pohjalla on kaksi nopeaa kerrosta OPIn DS lapis-lakkaa, joka kuivui leimauskuivaksi uskomattoman nopeasti. En halunnut kynsistä kuitenkin liian tummia, niinpä leimasin päälle vaaleammalla Konadin Hepburn Bluella. Liekö sitten osansa sillä, että olen viime aikoina leimaillu melkoisen paljon vai mikä oli, mutta leimaaminen onnistui uskomattoman helposti! MoYoun Fashionista 7 -laatta oli todella hyvälaatuisen oloinen laatta, tavallista paremman oloinen jostain syystä. 


Kun kerran aurinkokin näyttäytyi pitkästä aikaa, piti kynsistä räpsäistä kuva vielä auringossakin.



Postilaatikosta tipahti tänään parit uudet Miami Handjobsin Vinyls Quickies -vinyylit, joita on ehdottomasti päästävä testaamaan viikonlopun aikana eli toiveissa ainakin on seuraavaksi jotain muuta kuin leimoja. Hyvää viikonloppua!

12 kommenttia:

  1. Wau, ihanat! :) Mistä sä muuten tilasit ne vinyylit ja kauanko kesti saapua? Mä pistin ite eilen tilaukseen storenvyn kautta pari arkkia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! TIlasin täältä: http://www.storenvy.com/stores/329203-miami-handjobs tällä kertaa, mutta oon tilannu aikasemmin myös nailvinyl.comista. Aikalailla pari viikkoa tasan meni näiden saapumisessa.

      Poista
    2. Mäki tilasin noita Miami Handjobsin vinyyleitä, kiitos vastauksesta. :)

      Poista
  2. Oijoi on upeet kynnet ^^, pakko lisätä tohon Roosan kysymykseen että paljonko viinylit siellä suurinpiirtein maksoivat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niitä on aika paljon eri hintaisia, riippuu tosi pitkälti minkälaisia ostaa ja kuinka paljon siinä arkissa on niitä.. Tuolla taitaa olla hinnat 2,5 dollarista johonkin viiteen dollariin per arkki. Nuo on onneks kooltaan tuollasia, että ne sentään tulee pienillä postareilla.

      Poista
  3. Kauniit kynnet - siitäkin huolimatta että jo yksinään upea ilmestys, eli Lapis, ei varsinaisesti pääse oikeuksiinsa, koska leimat on melko peittävät. Mutta hienot ne on silti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on kyllä totta, että Lapis olis saanu näkyä vähän enemmänkin, on se niiin upea! Livenä se onneksi välkehti sieltä leimojen väleistä edes jonkun verran.

      Poista