keskiviikko 13. elokuuta 2014

Nautical Nails

Olen koko kesän ihastellut erilaisia seilorikynsiä erityisesti blogeissa ja Instagramissa ja yhtä pitkään aikomuksena on ollut sellaiset omillekin kynsille väsätä. Kynnys on kuitenkin jostain syystä niiden tekemiseen ollut todella korkea, jostain syystä noiden ankkureiden väsääminen tuntui aivan ylivoimaiselta työltä ja eihän seilorikynsiä ilman niitä voi millään tehdä! 


Halusin tehdä kynsistä ehdottomasti aika perinteiset, niinpä väreiksi valikoituivat sininen, valkoinen ja kultainen. Pikkusormissa ja etusormissa valkoisena on totutusti Gina Tricotin White, jonka päälle tein melko leveät siniset raidat kynsivinyylejä apuna käyttäen, lakkana OPIn Keeping Suzi at Bay. Valkoisten raitojen kohdalle lisäsin vielä kultaiset niitit. Kultaisena on OPIn My Favorite Ornament, jota lakkasin kerroksen saman merkin kahden Glitzerland kerroksen päälle. 

Ankkureiden kanssa jouduin hieman pohtimaan, halusin ehdottomasti tehdä ankkurit kultaisella, mutta ongelman tuotti niiden pohjalle tuleva väri. Tämä päättämättömyys johti siihen tein yhteen kynteen ankkurit siniselle pohjalle ja toiseen valkoiselle. Toiseen käteen vaihdoin värit toisinpäin. Sinisistä pidin lopulta enemmän, mutta ei ne valkoisetkaan hullummat olleet!


Erityisesti vasemman käden peukalon kynnen ankkuriin olin todella tyytyväinen, se onnistui aivan yli odotusten. Muutenkin ankkureiden maalaaminen onnistui yllättävän hyvin jopa vasemmalla kädellä tehtynä. Maalasin kuviot ensin kynnelle kultaisella akryylimaalilla ja sen jälkeen lisäsin päälle reilun kerroksen My Favorite Ornamentia.


Näistä tuli lopulta oikeat tuijottelukynnet, huomaan jatkuvasti ihastelevani niitä. Eivätkä nuo ankkuritkaan olleet niin pahat kuin olin pelännyt, kannatti kokeilla. Nyt päässä pyörii kaikki mahdolliset väriyhdistelmät, joilla tällaiset voisi toteuttaa uudestaankin. I like.

15 kommenttia: