maanantai 4. elokuuta 2014

Better Not Waste

Sorruin sitten minäkin vihdoin tilaamaan itselleni Dollish Polishin Better Not Waste -lakan, eli Sissin ja Emman mestariteoksen :) pitkään olin sitä Cesars Shopin sivuilla katsellut ja lopulta totesin katuvani, jos jään ilman. Vihdoin sitten sain aikaiseksi laittaa tilauksen menemään ja lakkahan piti saada heti sen saavuttua kynsille. Postinjakaja tosin ehti aiheuttaa hieman harmaita hiuksia, sillä hän oli jättänyt Cesarsin kirjeen jumiin kapeaan postiluukkuumme ja jouduin tekemään oikeasti töitä saadakseni sen irti, kiitos Posti! Olin silloin kotonakin, että ovikelloa vaan olisi tarvinnut soittaa.


Better Not Wasten kanssa kynsille oli saatava ehdottomasti jotain minttua ja vaaleanpunaista, mutta itse lakkaa en halunnut lakata kummankaan päällä, jotta eriväriset glitterit erottuisivat pohjalakasta. Koska kynsille tuli jo useampi väri, pohjan oli mielellään oltava melko neutraali ja harmaa vaikutti ihan sopivalta vaihtoehdolta. Ainoa vaaleanharmaa, joka laatikosta löytyi oli China Glazen Pelican Grey, eli valinta oli yllättävän helppo. Harmaa olisi mielellään saanut olla hieman vaaleampi, mutta kyllä se näinkin toimi. Better Not Waste levittyi hyvin ja glitteriä tuli yhdellä kerroksella jo hyvin, vasempaan käteen päädyin kuitenkin laittamaan vielä toisen, olisi ehkä pitänyt jättää laittamatta. Oikeassa kädessä on vain yksi kerros ja lopputulos miellyttää enemmän silmääni, eikä kynnelle tullut liian paksua lakkausta.



Vaaleanpunaisena käytin Kikon tekstuurilakkaa numero 634, joka sopi Better Not Wastenvaaleanpunaisten mattaglittereiden väriin loistavasti. Minttu taas on Kikon 389, joka on kesän aikana päässyt jo useaan lertaan kynsille. Mintun päälle poimin koristukseksi yksittäiset valkoiset glitterit Better Not Wasten seasta, ettei valkoinen jäänyt ihan paitsioon lakkauksessa. 

Ehkä näistä kynsistä tuli omaan makuuni hieman sekavat, vaikka kaikki lakat itsessään ovatkin aivan mahtavia!

13 kommenttia:

  1. Hyvin sopii kaikki yhteen! BMW on mun suosikkiglitter, pitääkin koittaa sitä harmaan päälle, sillä näyttää tosi hyvälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se oli jotenkin kynsillä vielä enemmän omaan makuun mitä olin kuvitellut, jotenkin epäilin kuitenkin että tuleeko sitä käytettyä..

      Poista
  2. Kauniit kynnet ja onpas kiva kuulla että lakka miellytti! Mä yhdistin sen itsekin ekan kerran harmaaseen, sopivan neutraali sävy ja kaikki glittereiden värit pääsee esille :) Mä en edelleenkään pääse yli siitä kuinka älytöntä on nähdä BNW muiden kynsillä, ihan mahtavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitää tuota nyt kyllä kokeilla vähän muidenkin värien päälle, vaihtoehtoja taitaa olla aika rajattomasti! Voin vaan kuvitella tuon tunteen, saat varmaankin totutella siihen tässä jatkossakin, koska luulet, että tuota tulee tosiaankin näkymään jatkossakin blogeissa :)

      Poista
  3. Todella todella nätit! Tuo lakka on kyllä omistamisen arvoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) On se kyllä, ihmettelen itsekin, miksi sen kanssa emmin niin pitkään :D

      Poista
  4. Kauniit kynnet, kiva nähdä miten ihmiset on tätä lakkaa yhdistäneet ja tää on taas hauskasti erilainen versio:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuosta kyllä saa selkeesti vaikka minkälaisia versioita, ihana lakka senkin suhteen :)

      Poista
  5. Nätti yhdistelmä, täällä tykätään :-)

    VastaaPoista