perjantai 22. elokuuta 2014

Dimension X

Kaipailin kesällä kokoelmiini kultaista tekstuurilakkaa ja olin hankkimassa OPIn Honey Riderin, kunnes Emma kävi vinkkaamassa Pretty Serious -merkin kultaisesta tekstuurista, joka kantaa nimeä Dimension X. Tilasin lakan kokeilumielessä, sillä aiempaa kokemusta merkistä minulla ei ollut. Dimension X osoittautui myös luonnossa todella kauniiksi ja helpoksi lakaksi. Sävyltään Dimension X ei kynsillä ole mielestäni aivan puhtaasti kultainen, vaan ennemminkin shampanjanvärinen, kaunis joka tapauksessa. Lakkasin sitä etusormeen pari kerrosta, mikä riitti täyteen peittävyyteen.

Muille kynsille kynsille pääsi jälleen kerran OPIn You're So Vain-illa, jota jouduin tällä kertaa laittamaan kolme kerrosta kynsille. Jännä juttu muuten tuon OPIn kanssa, että pidän siitä jokaisella lakkauskerralla aina vaan enemmän, värikään ei tunnu enää yhtään liian keltaiselta, ainakaan pienen päivetyksen kanssa.




Keskisormen ja nimettömän koristelut tein Miami Handjobsilta tilaamillani tetrisvinyyleillä, jotka toimivat myös oikein mallikkaasti. Vinyylit olivat mukavan ohutta materiaalia, eikä lakkaa päässyt vuotamaan niiden alle. Asettelemisen kannalta vinyylit olivat hieman hankalat, luultavasti ohuutensa takia ne oli vaikea saada asettumaan kynsille sopiviin kohtiin.

9 kommenttia:

  1. Sopiipa Vain-illa hyvin myös kultaisen kanssa! On se kyllä loistava lakka kun sopii niin moneen, ite yhistin sen vasta hopeaan ja sen kanssa näytti myös hyvälle 8) Oikeen nätit kynnet nämäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oon sen nyt ainakin pari kertaa yhdistäny kultaisen kanssa, vois vaikka seuraavalla kerralla yrittää jotain muuta, ettei nyt ihan jumiudu samaan kaavaan. kiitos! :)

      Poista
  2. Tosi nätit kynnet ja ihana väriyhdistelmä! :)

    VastaaPoista
  3. Ja TAAS niin kaunis kokonaisuus! Mä olen aivan myyty näille sun lakkauksille :o)

    VastaaPoista