maanantai 11. elokuuta 2014

Seahorsin' Around

China Glazen Seahorsin' Around on roikkunut toivelistallani ilmestymisestään asti ja sain sen viimein laitettua Cesarsilta tilaukseen samalla, kun tilaisin muutaman muun jutun. Varsinainen syy tilauksen tekemiseen oli Konadin Hepburn Blue-leimauslakka, jota oli ihastellut Emman kynsissä jo muutamaan otteeseen. Kun lakat vihdoin saapuivat, näyttivät ne yhdessä sen verran hyvältä, että ne piti saada yhdistettyä samoihin kynsiin. 

Totesin sopivaa nudea näihin kynsiin etsiessäni, että värisävyltään itselleni ehdottomasti mieleisin on edelleen OPIn My Vampire Is Buff, joka ei tosin laadullisesti yllä OPIn uudempien nudelakkojen tasolle. Ei Buffkaan toki mikään mahdoton ole, mutta vaatii kolme kerrosta ja huolellisen levittämisen ollakseen edes suurin piirtein tasainen ja peittävä.



Samassa Cesarsin tilauksessa tilasin itselleni vihdoin yhden Pueenin Stamping Buffet -laatan testiin, numeron 73. Ainakin tämän laatan perusteella harkitsen vakavasti koko setin tilaamista. Tosin Encore-settikin kiinnostaisi kovasti, voi tätä päättämisen vaikeutta. 

Kynsistä tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan oikein mieleiset ja sopivat hyvin myös viikon lakkaushaasteen teemaan, joka oli suosikkiväri. Turkoosia sen olla pitää!

20 kommenttia:

  1. Tosi kauniit, muakin toi Hepburn Blue polttelee kovasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on tosi nätti ja veikkaisin, että sopii aika moneen lakkaukseen :)

      Poista
  2. Todella nätit. :) Tulee ihan mieleen kimalteleva meri!

    VastaaPoista
  3. Tosi raikkaat ja miellyttävät! Hepburn blue on kyllä ihan huippu, kaikilla pitäis olla se :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sillä tuli kyllä tosi nätit leimat, nyt on taas vaan vaarana, että haksahdan ostamaan kamalan kasan noita Konadin lakkoja, kun ne olikin ihan siedettäviä :D

      Poista
  4. Tosi kauniit kynnet :) Kai se on munkin hankittava leimausvälineet... Vielä kun keksis mitä hankin ja mistä. Täytyy huudella facen puolella apuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noita leimausjuttuja alkaa olemaan vähän joka puolella niin monipuolisesti, että en ehkä ikinä osais päättää, mistä alottaa. Omalla ostoslistalla seuraavana kyllä taitaa olla noi Pueenin setit kokonaisuudessaan ja MoYoullakin olis kaikkea ihan kivaa.... tää on ihan toivotonta.

      Poista
  5. Seahorsin' Around sekä turkoosi on mun ihan lemppareita, joten kaiken kaikkiaan oot tehnyt tosi kauniin lakkauksen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Turkoosilla vaan ei voi mennä pieleen ja onhan tuo Seahorse nyt vaan upea <3

      Poista
  6. Ihanat ja nyt alkoi muakin kiinnostamaan tuo lakka :)

    VastaaPoista
  7. Vautsi sulla on kauniit kynnet ja kauniita lakkauksia koko blogi täynnä! :)

    VastaaPoista