keskiviikko 20. elokuuta 2014

Indiet tekevät tuloaan

Indielakat ovat pelottavasti tekemässä tuloaan kokoelmaani. Erityisesti Instagramissa tulee monesti selattua eri valmistajien kuvia ja sen myötä tulee sorruttua ostamaan uusia lakkoja. Sinin kynsillä olen ihaillut Pipe Dream Polishin Cha-Ching-lakkaa, enkä voinut vastustaa sen kiusausta, kun Edgy Polishilla oli lakkaa vielä saatavilla. Näissä kynsissä Cha Chingia on nimettömän ja keskisormen kynsillä kaksi kerrosta. Cha-Ching oli koostumukseltaan kohtuullinen, lakka tosin on hieman paksua ja vaatii oikeanlaisen levitystekniikan, jotta sen saa siististi kynsille. Muissa kynsissä on toinen uusi tulokas, Picture Polishin Chillax, joka oli laadullisesti mainio; hyvin levittyvä ja kahdella kerroksella peittävä lakka. Chillaxin väri vain on ikävä käytännössä saman värinen Kikon 389:n kanssa, niinpä toinen lakoista varmaankin lähtee piakkoin kiertoon.



Halusin jättää Cha-Chingin kunnolla näkyviin, niinpä tein sen päälle vain keskisormen kynsiin vinyyleillä kuviot, joiden alta Cha-Ching jäi myös kauniisti näkyviin.

Lakkasin nämä kynnet mökillä, eikä mukana ollut juurikaan kynsitarvikkeita, niinpä kynnet saivat jäädä tällaiselleen, vaikka muuten olisin saattanut lisäillä parit niitit vielä kynsille. Cha-Ching oli silti jo itsessään sen verran näyttävä lakka, että eivät kynnet oikeastaan sen kummempia kaivanneet.

Sain viime viikon lopulla käsiini myös Color4Nailsilta tilaamani paketin, ostin itselleni vihdoin testiin Glisten & Glown HK Girl pikakuivattavan päällyslakan. Yhden käyttökokemuksen perusteella se ainakin vaikuttaa oikein lupaavalta. Siitä enemmän käyttökokemuksia myöhemmin!

6 kommenttia:

  1. Indieillä on katalasti tapana hiipiä himotuslistalle ja viedä rahat, oon huomannu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin näkyy olevan, alan sen itsekin tässä huomaamaan. Tulee kalliiksi tällä tahdilla.

      Poista
  2. Kauniit lakkaukset! Cha-Ching on super nätti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on, varmasti tulee käyttöä paljon sille ja se ei edes ollu mikään kamala poistettava!

      Poista