torstai 7. elokuuta 2014

Sydämiä kuvioleikkurilla

Hankin muistaakseni viime kesänä useammin kuvioleikkurin, kun löysin niitä alennuksesta. Tuollahan ne on laatikossa siitä asti pölyttyneet, yhtä olen tainnut kerran käyttää. Sanomattakin siis selvää, että ne oli vihdoin saatava käyttöön. Olin tätäkin tosin suunnittellut jo ainakin kesäkuusta asti, mutta sainpahan sen silti vihdoin tehtyä. Väriyhdistelmänkin oli ollut valmiiksi mietittynä jo hyvän tovin. 

Tilasin Kikon 485:n keväällä käytännössä sokkona, lakoista ei ainakaan siinä vaiheessa vielä löytynyt netistä juurikaan kuvia ja lakan käsiin saadessani jouduin pettymään, sillä lakan väri ei pullossa sykähdyttänyt ollenkaan. Olin jo viskaamassa lakan suoraan kirppiskasaan sitä testaamatta. Lakkasin sillä kuitenkin varpaan kynnet jo joskus keväällä ja aloin syttyä sille, se näytti huomattavasti paremmalta kynsillä kuin pullossa tai tikulla. Nyt sain lakan vihdoin myös ihan kynsille asti ja pakko myöntää, että pidän lakasta todella paljon. 485 on korallinen pinkki kultaisella shimmerillä ja juuri sen kultainen kaunis shimmer tekee siitä upean. 



Sydämet on tehty OPIn DS Couturella kuvioleikkuria apuna käyttäen. Jossakin mielenhäiriössä menin lisäämään sydänten ympärille vielä mustat pisteet Essien Licoricelle ja kyllä kadutti. Oikean käden kynnet jätin ilman pilkkuja, mikä näytti mielestäni huomattavasti paremmalta. Pikkusormen kynteen lakkasin Kikon päälle kerroksen DS Couturella. 



Tulipahan taas todettua, että olisi kannattanut jättää kikkaileminen väliin ja tyytyä yksinkertaiseen lopputulokseen. Kyllä näitä nyt silti varmaan huomiseen katsoo, mutta sitten on saatava kynsille jo jotain uutta!

8 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet! Täytyy itsekin etsiä jostain tuollainen kuvioleikkuri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne on kyllä ihan näppäriä, pitäis muistaa vähän useammin vaan käyttää..

      Poista
  2. Mä taas tykkään enemmän tuosta pilkutetusta versiosta :) Kauniit kynnet ja kauniit lakat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä nuo pilkuttomat vähän olis kaivanneet jotain lisää ja nuo pilkutkaan ei enää näyttäneet niin pahoilta parin päivän jälkeen.. Kiitos :)

      Poista
  3. Tosi kivat. :) Pitäis itellekin ostaa kuvioleikkureita ja tehdä tuollaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse satuin löytämään näitä juuri sopivasti alesta, ei ollu enää edes pahan hintaisia :)

      Poista