maanantai 25. elokuuta 2014

Kelmutetut sulkakynnet

Kelmutus on yksi niistä koristelutekniikoista, mikä näyttää mielestäni todella yksinkertaiselta, mutta omilla kynsillä lopputulos ei koskaan näytä hyvältä. Olin tosin luovuttanut sen suhteen ehkä yhden tai kahden kokeilukerran jälkeen, huonotko hermo muka... Näin kuitenkin mielessäni kauniin sinisen pohjan valkoisille sulille, jotka oli tarkoituksena tehdä, että oli pakko ottaa kelmu esiin ja kokeilla uudemman kerran. Lakkasin pohjalle kolme kerrosta Essien Rock The Boatia, jonka päälle kelmuttelin Essien Blancia ja China Glazen Sunday Fundayta. Saatuani tämän vaiheen valmiiksi, olin aivan varma, että kynsistä tulisi kamala katastrofi ja meinasin jättää sulat maalaamatta kynsille kokonaan.



Sulkakynnet on ollut aikomus tehdä jo pidemmän aikaa, mutta vasta kun näin Annin tekemät upeat kynnet viime viikolla, innostuin itsekin väkertelemään sulkia kynsille. Maalasin sulat valkoisella akryylimaalilla ja ohuella siveltimellä. Poimin vielä puutikulla valmiisiin sulkiin Essien Set In Stones -lakasta glittereitä sulkien keskelle.


Näistä kynsistä tuli lopultakin sulkien kanssa kauniimmat kuin olin ajatellut. Jotenkin noiden sulkien lisääminen rauhoitti kokonaisilmettä. Oikeastaan näistä tuli lopulta ihan mieluisat.

9 kommenttia: