keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

One stroke harjoitukset jatkuvat

Hankin Kikon kesän uusista Sun Show -lakoista yhden, numeroa 470 kantavan Dainty Passion Fruit lakan. Mietin jo aloittaessani, että sen alle kannattaisi varmaankin lakata joku peittävämpi lakka alle, mutta en sitä sitten kuitenkaan tehnyt. Kuten epäilinkin, 470 oli aika huonosti peittävä lakka ja kynsien raja kuulsi ikävästi läpi vielä neljän kerroksen jälkeen. Viidettä en enää kuitenkaan viitsinyt lakata vaan ajattelin tehdä lakalle peittävämmät koristelut pahinta läpikuultavuutta peittääkseni. Sinänsähän lakka oli kyllä ihan kaunis; väriltään se on hieman kameleontti, en oikein osaa päättää minkä värinen se lopulta on. Tikulla lakka oli mielestäni selkeästi pinkki, mutta kynsillä väri näyttää oranssiin taittavalta, ehkä voimakkaan kultaisen shimmerinsä takia. Vaikea tapaus kuvailla se joka tapauksessa on.


Olin jo etukäteen suunnitellut maalaavani one stroke-tekniikalla kukkia kynsille, mutta en ollut vielä päättänyt miten. Olin laiska, enkä jaksanut kaikille kynsille kukkia maalata, niinpä keskisormi ja nimetön saivat päällensä kukkaset ja muihin kynsiin tuli vain yksinkertaisesti pilkkuja. Tuntuu, että edellisestä maalauskerrasta oli kulunut taas hurjasti aikaa, eli selkeästi oli aikakin taas vähän harjoitella. 


Vähän alkuun mietin, että näinköhän kynsistä tuli kaikkine pilkkuineen turhan sekavat, mutta siitäkin huolimatta näillä kynsille tuli lopulta viihdyttyä oikein hyvin kuusi päivää. Vielä tälläkin hetkellä kun tätä kirjoitan(eli tiistaina) lakat ovat ihan kohtuullisessa kunnossa kynsillä, mutta tänään ne saavat kyllä jo lähteä!


15 kommenttia:

  1. Ihanat! Olen ihan avoimesti kateellinen kaikille jotka osaa maalata one stroke-kukkia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mutta olisihan se toisaalta ihan tylsääkin, jos kaikki tekis ihan samanlaisia juttuja :)

      Poista
  2. Upeat kynnet ja upea lakka! :) Nuo kukat on aivan upeita. Pitäisi itsekin taas alkaa harjoittelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.. Tuo on sellainen laji, että se vaatii sitä harjoittelua ihan hirveästi, ihan liian pitkiä välejä jää helposti..

      Poista
  3. Täydelliset! Nää on niin upeat! :3

    VastaaPoista
  4. Todella hyvin onnistuneet kukat, upeat! :)

    VastaaPoista