sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Lakkaushaasteena turvakynnet

Tällä viikolla Facebookin lakkaushaasteen teemana oli turvakynnet. Omalla kohdallan se tarkoitti tälläkin kertaa yksinkertaista skittletteä.

Sinneyn blogin kommenttiosiossa mietittiin viime viikolla OPIn I Love Applausen ja I Theodora Youn samankaltaisuutta ja koin lopulta suorastaan pakkomielteeksi saada I Theodora Youn omille kynsille. Muistelin, että sitä sai laittaa kynsille vähintään neljä kerrosta täydellisen peittävyyden saamiseksi. Ajattelin kuitenkin, että nyt lyhyemmille kynsille vähempikin varmasti riittäisi ja lakka nyt on muutenkin tyyliltään sellainen, ettei sen kanssa pieni läpikuultavuus haittaakaan. Laitoin siis I Theodora Youta kaikille kynsille sen kolme kerrosta, eikä se sitten lyhyissäkään kynsissä täysin peittänyt vaan lakka jäi vielä melkoisen läpikuultavaksi, se ei tosin kuvassa oikein näy.

Nimettömän kynsi sai päällensä vielä pari kerrosta A-Englandin She Walks In Beautya, keskisormiin leimasin kuviot MoYoun Tourist-kokoelman laatasta 07 kuviot. Alunperin tarkoituksenani oli leimata ihan toinen kuvio, mutta en onnistunut sen kanssa millään; kuvio levisi ikävästi leimasimeen nostettaessa. Päädyin siis vaihtamaan kuviota, joka ei kyllä mennyt lähellekään keskelle kynttä, mutta tällä kertaa se on sentään aika suorasssa. Leimaamisessa käytin lakkana China Glazen Passionia. Loput kynnet saivat vielä yhdet kullanväriset niitit kynsien tyveen.



Olikin sitten jo toiset kynnet putkeen, joissa melko hallitsevana värinä on kultainen. Yleensä kultainen ei ole kovinkaan mieluisa väri, mutta nyt se on kyllä toiminut harvinaisen hyvin. Tämä muuten saattoi jopa olla ensimmäinen kerta, kun leimasin tuolla Passionilla. Se on ollut kätköissäni jo pitkään, mutta ei vain ole tullut käytettyä kultaista leimaamiseen.


4 kommenttia:

  1. Ihanat värit kynsissä, iteki just suunnitelen vaaleanpunaisia kynsiä. Nätit on, tykkään...

    VastaaPoista
  2. Hyvin näyttää toimivan passion leimailussa :)
    Kauniit on kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan nätti leimoissa, se oli yllättäen jopa vähän kimaltava, ei ihan tasainen kultainen. Kiitos :)

      Poista