maanantai 9. kesäkuuta 2014

Klassinen ranskalainen manikyyri

Edelliset lakkaukset kynsiltä saatuani koin suunnattoman järkytyksen, kun tajusin kuinka värjäytyneiksi kynteni olivat päässeet. En ole varma oliko tilanne pahentunut suunnattomasti edellisten lakkausten takia vai oliko syyllinen jossain muualla. Kun olin aikani asiaa kauhistellut, päädyin kaivamaan laatikosta bufferin, jolla viilasin pahimman keltaisuuden kynsiltä pois. Olen aiemmin testannut vaikka mitä eri valkaisukeinoja, mutta ne ovat olleen käytännössä ihan yhtä tyhjän kanssa.


Ihastelin kauniin vaaleita kynsiäni hetken aikaa ja totesin, että oli täydellinen hetki ranskalaiselle manikyyrille ja teinkin lopulta klassisen ranskalaisen ilman mitään ylimääräistä. On muuten todella pitkä aika siitä, kun viimeksi on tällainen ollut kynsillä. Tein kärjet eBaystä ostettujen ranskistarrojen avulla ja ne olivat kyllä todella surkeita. Tarra ei meinannut tarttua kynnen pinnalle millään ja lakkaa olikin päässyt lopulta tarran alle. Siistin manikyyrin rajat asetonin ja siveltimen avulla lopulta. Pitäisi varmaan tilata tähänkin tarkoitukseen vinyylit, niitä on ainakin kovasti kehuttu. Levitin päälle vain kerroksen Essien Sugar Daddya ja päällyslakkaa.


En oikein tiedä, miten suhtautua näihin kynsiin. Olin jo aikeissa poistaa nämä ennen päällyslakan levitystä, niin vierailta tällainen perinteinen manikyyri omilla kynsillä tuntui. En edes osannut oikein näitä mitenkään järkevästi koristella. Ehkä näihinkin silti ajan kanssa tottuu, pitää antaa siihen edes mahdollisuus. Se nyt ainakin on myönnettävä, että nuo buffatut kynnet näyttää ihan mielettömän ihanilta, vaikka itse sanonkin!

4 kommenttia:

  1. Kauniit! Voithan sää lisätä decaleja nuihin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai niihin jotain olis voinu, mutta lopultakin ne oli sittenkin aika kivat ihan tuollaisenaan. Kummasti niihin tottuu kuitenkin :)

      Poista
  2. Onpas uskomattoman kauniit kynnet sinulla ilman lakkaakin! Ja ihanalta näyttää tuo tekemäsi ranskalainen manikyyri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janna :) Pitäis jaksaa tehdä ranskiksia useammin ehdottomasti, kun onhan ne hurjan kauniita.. Kynnet vaan on yleensä niin hurjan keltaiset, että ei tuu tehtyä, mutta nyt pitää kyllä käyttää buffatut kynnet hyväksi.

      Poista