perjantai 27. kesäkuuta 2014

Lakkaostoksia ja vähän muitakin

Nyt kyllä on pakko tunnustaa, että sorruin tuossa kuun puolessa välissä shoppailemaan pahemman kerran. Valmistuin vihdoin ja viimein ammattikorkeakoulusta ja ajattelin hieman palkita itseni. Nämä kaikki nyt eivät varsinaisesti liity blogin aihepiiriin, mutta ajattelin siitäkin huolimatta näyttää nämä täällä :)

Tein Naisupplies.us-sivuille tilauksen ja samalla melkein tuplasin koko vuoden ostettujen lakkojen saldon. Tilaus oli aika pitkälti OPI voittoinen, mutta mahtui sinne yksi Essie ja China Glaze. Olin noita OPIn Brazil-kokoelman lakkoja himoinnnut niiden julkaisusta asti ja vihdoin sain ne tilattua.


Live.Love.Carnaval, Where Did Suzi's Man-Go?, Don't Bossa Nova Me Around, Sorry, I'm Fizzy Today, China Glaze Scandalous Shenanigans, Toucan Do It If You Try, You're So Vain-illa, Essie Love Every Minute ja Muppets World Tour

Vähän huvitti, kun sain lakat käsiini ja tajusin, että aika yksipuolisella sävymaailmalla oli koko tilaus tehty. Ehkä tästä voi päätellä, että kaikki koralli ja oranssi on tänä kesänä omia lempparivärejäni. Mahtui sinne onneksi sentään vähän jotain muutakin joukkoon. Joka tapauksessa ihanan kesäisiä sävyjä, jotka varmasti pääsevät heti lähiaikoina kynsille.




Se suurin sortuminen sitten tapahtuikin laukkurintamalla. Jo viime joulukuussa Barcelonassa heräsi ajatus siitä, että voisin jossain vaiheessa hankkia itselleni jonkun kivan ja paremman laukun. Päädyin sitten lopulta Michael Korsin Hamilton tote-laukkuun. Vähän epäröin sen ostamista ihan sen takia, että se on Kors. Toisaalta laukku oli sen verran kiva kuitenkin, etten malttanut jättää sitä ostamatta. 



Samalla sitten tuli ostettua vielä Vagabondin sandaalit ja yhdet kävelykengät olisi vielä kiikarissa, mutta jos nyt hetken malttaisin olla vähän rauhallisemmin, kun näihinkin jo rahaa meni ihan kiitettävästi. 


Lakkatilauksesta onkin jo ensimmäiset ehtineet kynsille asti, niistä sitten sunnuntaina lähemmin!

4 kommenttia:

  1. Onnea valmistuneelle! Hyvän valmistujaislahjan oot ittelles hommanu...

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) jotainhan sitä oli hankittava kun sai sen reilun neljän vuoden urakan päätökseen..

    VastaaPoista
  3. Onnea valmistumisen johdosta! :) Mulla on useampia Korsin laukkuja, koska olen todennut niiden hinta-laatusuhteen erittäin hyväksi. Pysyvät ahkerammassakin käytössä hyvän näköisinä, ovat laadukkaasta nahasta tehtyjä, mutta kuitenkaan hinta ei ole järjetön. Vaikka nykyään "kaikilla" on Korsin veskat käsipuolessa, mua ei liikuta yhtään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon kyllä ollu tuohon tosi tyytyväinen, tuntuu tosi hyvälaatuiselta.. sen takia kai sitä vähän epäröikin, kun tuntuu, että niitä vähän kaikilla, mutta eipä tuo lopulta haitannu. Jotenkin luulen, että tää ei ehkä jää viimeiseksi, joku vähän pienempi, kivan värinen vois olla aika jees ja Korsiltahan niitä löytyy :D

      Poista