lauantai 7. kesäkuuta 2014

Ruokaostoksilla tehty löytö

Olin jo usempaan kertaan ruokaostosten lomassa katsellut Minimanissa käydessäni Fing'rs -merkkisiä siirtokuvia, mutta jättänyt ne ostamatta kuitenkin. Lopulta ne kuitenkin tarttuivat kauppareissulta mukaan, kun olin lukenut BND:n Sissin kokemukset niistä. Sissi oli ystävällisesti hieman avannut myös sitä, kuinka siirtokuvat oli helpoin saada kynnelle ehjinä. Luulenpa, että ilman tätä hermot olisivat saattaneet mennä aika äkkiä!


Valitsin kynsilleni kirjeaiheisen arkin. Yritin etsiä lakkojeni joukosta sopivaa ruskeaa lakkaa, mutta en löytänyt kätköistäni mitään tarkoitukseen soveltuvaa, niinpä seuraava vaihtoehto oli punainen. Punaisten joukosta löysin OPIn I'm Not Really A Waitress -lakan, joka on vanhin omistamani lakka ja ensimmäinen OPIni. Sitä minulla oli kynsillä ylioppilasjuhlissani kuusi vuotta sitten. Lakka on ollut kovassa käytössä ja pelkäämpä tämän olleen sen viimeinen käyttökerta. Lakkaaminen alkoi olla jo todella hankalaa, kun pullon pohjalla on enää vajaa sentti lakkaa jäljellä ja jouduin tästä syystä laittamaan sitä kynsille kolme kerrosta, vaikka aiemmin olen pärjännyt kahdella.


Siirtokuvien taustapaperista mieleeni tuli heti OPIn My Vampire Buff ja se pääsikin siirtokuvien pohjalle kolmella kerroksella. Periaatteessa siirtokuvien asettelu sujui yllättävän helpolla, mutta olin luultavasti turhan hätäinen enkä antanut lakkauksen kuivua tarpeeksi pitkään ennen siirtokuvien laittamista kynsille. Sen seurauksena kynsille eksyi karvoja ja kuvat menivät päällyslakkaa levittäessäni kurttuun. Seuraavan kerran, kun nämä päätyvät käyttöön, pitänee laittaa väliin kerros pikakuivattavaa.


Kynnet saivat loppuun vielä päällensä kerroksen Essien Matte About You -mattalakkaa ja mattaisuus sopikin mielestäni hienosti siirtokuvien tyyliin. Harmittaa vain, etten tajunnut ottaa kynsistä kuvaa ennen mattalakan levitystä.  

Siirtokuvat olivat oikein positiivinen kokemus ja niitä tulee käytettyä varmasti jatkossakin. Ihan täydellisesti ensimmäinen käyttökerta ei toki mennyt, mutta ehkä olen seuraavalla kerralla jo viisaampi. Ainoa mikä näissä harmittaa on se, että vaihtoehtoja oli myynnissä vähänlaisesti. Vastaavia arkkeja oli myynnissä toinenkin setti, mutta sen kuvat eivät olleen mieleeni. Hintakaan ei muuten päätä huimannut, näillä oli hintaa 2,95 ja paketista saa tehtyä useammat kynnet. 

13 kommenttia:

  1. Voi ei, nyt mulla on vielä kamalampi hinku ostaa näitä! :D Kauniit kynnet sait aikaiseksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, sit vaan hankkimaan! Tosin nää kyseiset taisivat ainakin Cesarsilta olla loppu tällä hetkellä. En tiedä oisinko itse saanu aikaseksi ostaa näitä, mutta onneks löyty helpolla.

      Poista
  2. Todella kauniit kynnet. Tuo punainen lakka passaa tosi hyvin siirtokuviin mun mielestä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos. Noi oli muutenkin tosi hyvät siitä, että niihin olis pystyny yhdistämään tosi monta eri väriä, monipuoliset.

      Poista
  3. Tosi nätit kynnet :) Tekisi mieli kokeilla noita siirtokuvia kyllä itselläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) oli kyllä kiva kokeilma kerrankin jotain vähä erilaista, kannattaa!

      Poista
  4. Tosi kauniit! Jotenkin tulee Pariisi mieleen (en tiedä miksi??) Mistä näitä siis saa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos. Niitä on kai ainakin monissa kaupoissa joista saa Sensationail-geelilakkoja. Ja verkkokaupoista ainakin Cesar's Shopissa ja pretty.fissä tais olla.

      Poista
  5. Onpa kauniit <3 Matatut kynnet sopivat tosi hyvin siirtiksien kaveriksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nuo siirtikset suorastaan huusivat päällensä mattaa ja se teki koko kynsistä jotenkin ihan eri tyyliset..

      Poista