maanantai 23. kesäkuuta 2014

Ensimmäinen fishtail

Olen ihan säännöllisesti innostunut nyt osallistumaan Facen lakkaushaaste-ryhmän viikottaisiin haasteisiin. Tällä viikolla aiheena oli kalanruotolakkaus eli fish tail. Tämäkin on sellainen lakkaus, jonka tekemistä olin jo pitkään suunnitellut, joten haaste tuli kuin tilauksesta. 


Päätin heti ensimmäisenä, että ensimmäisellä kerralla en jokaiseen kynteen kalanruotoa lähtisi tekemään. Tein sitten pariin kynteen sellaisen ja muihin kolmeen kynteen kuhunkin yksi kalanruotoon tulleista väreistä. Periaatteessa fish tail-lakkaus ei ollut ihan niin vaikea kuin olin aina kuvitellut ja olinkin ensimmäiseksi kerraksi yllättävän tyytyväinen lopputulokseen. Yllättäen sen tekeminen tuntui olevan oikeaan käteen helpompaa kuin vasempaan.


Tähän oikean käden peukkuun olin tosi tyytyväinen!
Sävymaailman valitseminen tuottaa pienoisia ongelmia. Päädyin valitsemaan lakoiksi China Glazen lakkoja, sillä ajattelin kapeamman siveltimen olevan sopivin tähän lakkaukseen. Käyttämäni lakat olivat Surreal Appeal, Riveting ja Passion. Ihan ne eivät olleet keskenään täydelliset, ehkä Surreal Appeal olisi saanut olla hieman enemmän oranssiin taittava koralli. Pienistä vioista huolimatta olin tähän kokeiluun kuitenkin tyytyväinen, ehkä kynnys yrittää uudestaan ei ole enää niin korkea :)

8 kommenttia:

  1. Tosi kauniit:) En ole koskaan saanut aikaiseksi kynsille asti tehdä fishtailia, tikulle vaan. Ehkä joskus:) Musta tässä natsaa väritkin kivasti yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuo lakkaushaaste on itelle ollu tosi hyvä motivaatioita näiden uusien juttujen kokeilemiseem.. En ehkä tätäkään olis muuten saanu ikinä kokeiltua.

      Poista
  2. Nää on kivat, hyvin oot onnistunut ! :) Ite en ole koskaan kokeillu fishtailia, vaikuttaa vaikealta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se oli ehkä kuitenkinlopulta helpompaa kuin ajattelin, kannatti testata :)

      Poista
  3. Tulin nyt tännekin vielä kertoon et tykkään näistä kynsistä erittäin paljon :o) Värimailma on ihastuttava!

    VastaaPoista
  4. Nää on ihan mielettömän upeat! <3

    VastaaPoista