torstai 19. kesäkuuta 2014

Nopeat kynnet kiireen keskellä

Minulla on viime päivinä ollut niin kamala kiire, että kynsille ei ole meinannut jäädä aikaa. Sain kuitenkin vihdoin viimeiset koulutyöni hoidettua ja kiireden kanssa pitäisi helpottua. Lakkasin kuitenkin nämä kynnet ajatuksella, että ne ovat vain pikaiset välilakkaukset, jotka poistan seuraavana päivänä. Nyt ne ovat kuitenkin olleet kynsillä viidettä päivää. Kuvatkin on otettu kolmantena päivänä kamalassa kiireessä.

Kynsille pääsi todella pitkästä aikaa Orlyn Nite Owl, joka on kauniilla hopeisella shimmerillä varustettu ruskea lakka. Nite Owl levittyy hienosti ja käytännössä peittää kahdella kerroksella, vaikka laitoinkin vielä kolmannen varmuuden vuoksi. Halusin lakkaukseen hieman väriä, niinpä kauniit vaaleanpunaiset siirtokuvat pääsivät kynsille. Kynnet näyttivät vielä siirtokuvien jälkeen vähän tyhjiltä, joten sudin vielä hieman Essien A Cut Above -glitterlakkaa kynsien kärkiin.



Olen pitkästä aikaa saanut lakattua näillä vanhoillakin lakoilla, sillä uusia ei juuri ole tullut. Olen ollut koko alkuvuoden hyvin maltillinen ostosteni kanssa, joten vanhoja on tullut käytettyä enemmän. Tämäkin lakka on tosi kaunis, mutta en ollut käyttänyt sitä aikoihin. Laskin tuossa yksi päivä, että vuoden ensimmäisen neljän kuukauden aikana ostin yhteensä kuusi uutta lakkaa, mikä on itselleni kyllä jo ihan saavutus. Toukokuussa tosin tuli kuusi lisää uusien Kikojen muodossa, mutta aika maltillista sekin vielä oli. 

Nyt blogi sitten hiljeneekin pyhien ajaksi, jos ei mitään ihmeellistä tapahdu. Tuskinpa siellä ruutujen takanakaan kukaan paljon blogeja on lukemassa. Ensi viikkoon!


5 kommenttia:

  1. Hahaa mä oon ainakin lukemassa blogeja! Eipä mitään ihmeempiä suunnitelmia, joten mitäpä muutakaan kun bloglovinia päivittelen:D Okeiokei en mä ny iha juhannusta yksin kotona kuitenkaa istu;D

    Ainiin ja kynnet! Voi että sä oot taas tehny kauniit kynnet:) Ja tuo Orly on ihana, miks en oo tienny tollasen olemassa olosta?

    VastaaPoista
  2. Heh, selkeesti ei pitäisi tehdä oletuksia :D varmaan tuolla säälläkin saattaa olla monen kohdalla jonkinlainen vaikutus, kun eipä tuolla kylmässä niin houkuta olla.. Melkein jo tässä harkitsin sittenkin postauksen ajastamista lauantaille, mutta eipä onnistu enää, kun ei oo konetta reissussa mukana.

    Ja kiitos! Tuo on vähän vanhempi lakka jo, oon ostanu sen joskus reilu pari vuotta sitten.. se on kyllä tosi kaunis, jos vaan tuollasista tykkää, siinä on kuitenkin tosi kaunis tuo shimmer!

    VastaaPoista