keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Pitsiset juhlakynnet

Tämä on kyllä aina välillä hieman huvittava harrastus. Juuri siinä vaiheessa kun tuntuu siltä, että joku asia alkaa harjoittelun jälkeen sujua, koko ajatus menee romukoppaan. Pidemmän aikaa tässä on ollut jo sellainen olo, että leimaaminen alkaa sujua kohtalaisesta. Ja niin kai se on sujunutkin, niin kauan kun ei ole tarvinnut kohdistamiseen kiinnittää pahempaa huomiota. Nyt kuitenkin valitsin leimattavaksi MoYoun Bridal 07 laatasta kuvion, jota en saanut kynnelle suoraan millään. 



Viikonloppuna oli sukulaistytyön valmistujaisjuhlat, joihin halusin laittaa kynnet vaatteisiin sopiviksi. Musta hame ja pinkki pitsipaita huusivat kaverikseen pinkkiä lakkaa mustilla leimoilla. Leimojen alle laitoin OPIn Hey Babyn, joka on juuri saman värinen kuin paitani. Mustat leimat on leimattu Essencen mustalla erikoislakalla. Muutoin leimaaminen sitten sujuikin tosi hyvin, leimat nousivat helposti leimasimeen ja siitä kynsille. 

Idealtaan nämä kynnet olivat tosi hyvät, mutta jäihän se vähän harmittamaan, että nuo leimat oli ihan miten sattuu kynsillä. Olisi vaan pitänyt laittaa ne ihan tarkoituksella vinoon niin kuin olin alun perin ajatellut. Uusimiseen sitten ei kuitenkaan ollut aikaa ja näillä oli lähdettävä reissuun. Seuraavalla kerralla on sitten tiedossa pienoisen muodonmuutoksen kokeneet kynnet :)

8 kommenttia:

  1. Hyvinhän nämä on onnistuneet siihen nähden, kuinka vaikeaa leimoja on saada suoraan. Itse en kovin usein sitä edes yritä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Aika paljon taitaa kyllä olla leimoja, joiden kohdalla sillä ei ole niin väliä, mutta tämä ei totisesti niihin kuulunut. Ehkä tuo vinous ei muutenkaan niin korostunut kuvissa.. Ei kyllä sun leimauksista uskoisi, ne kun on aina niin täydellisiä!

      Poista
  2. Hyvältähän noi näyttää! :)

    VastaaPoista