maanantai 7. maaliskuuta 2016

Hempeää vaaleansinistä

Seuraavia Brasilian ostoksia taas kynsille. Yksi pullon perusteella kauneimmista ostoksista oli Miss Rose -merkin lakka, joka kantaa numeroa 37. Lakka on kaunis vaaleansininen voimakkaalla hopeisella shimmerillä. Ilokseni sain huomata shimmerin näkyvän kynnelläkin oikein hyvin. 

37 oli koostumukseltaan hieman paksuhkoa, mutta ei niin paksua, että se olisi vaikeuttanut levittämistä. Toisaalta paksu koostumus teki lakasta mukavan peittävää niin, että kaksi kerrosta oli aivan riittävä määrä. Kuivumisnopeus oli hieman hitaan oloinen, mutta pikakuivattavalla päällyslakalla tämäkin oli korjattavissa. 


Ensivilkaisulta kuvittelin lakan olevan puhtaasti vaaleansininen, mutta siitä paljastui hienoinen violettiin taittavuus joissakin valaistuksissa. Tuo pieni violetin häivähdys olikin se, joka määritti koristelut tälle. China Glazen Gamer Glamin olen hankkinut hieman vajaat kolme vuotta ja hävettävästi tämä taisi olla ensimmäinen kerta, kun oikeasti käytin tätä. 



Laatikosta löytyi sopivasti Mi Nailsin X-vinyylit*. Niiden kanssa sain hieman taistella, sillä ylijäämä palat meinasivat tarttua kiinni itse vinyyliin hieman. Siitä huolimatta vinyyli tarttui tiukasti kiinni kynnelle, eikä lakkaa päässyt vuotamaan sen alle. 


Miss Ròse lakka oli lopulta kynsillä juuri niin kaunis kuin olin ajatellutkin, oikein hyvä löytö siis. Tästä tulee jossain määrin mieleen nyt muutamakin aika uusi lakka mm. OPIlta ja Picture Polishilta, ehkä siinä syy, mikä tämä miellytti omaa silmää niin kovasti. 

*vinyylit saatu Mi Nailsilta

10 kommenttia:

  1. Kaunis lakka! Violetti sopii ihanasti sen kaveriksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se aiheutti sellaisen pakko saada -fiiliksen, hyvä, että oli kynsilläkin yhtä kiva!

      Poista
  2. Älyttömän kaunis tuo vaalean sininen lakka, myös kokonaisuus miellyttää silmää :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kokonaisuus ja tuo vaaleansininen lakka on tosi herkku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon jotenkin ihan höpsönä tuollaisiin vaaleansinisiin kivalla shimmmerillä.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Jotenkin tuo vaaleansininen toimii tällä hetkellä! :)

      Poista