keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Girly Bits Bird is the Word

Girly Bits Cosmetics oli ennestään nimenä tuttu ja erityisesti merkin neonlakat ja upea hopeinen hologlitter olivat olleet tähtäimessäni. Totesin kuitenkin laatikoistani löytyvän ainakin viisi erilaista hopeista hologlitteriä ja aika kasa neonlakkoja, joten päädyin valitsemaan jotain hieman erilaista merkiltä kokeiluun. 

Tänään kynsillä nähdään Girly Bitsin Bird is the Word*. Kuvien perusteella odotin tämän olevan ennemminkin marjapuuron värinen ja olinkin hieman hämmästynyt kun kaivoin tämän paketista esiin. Edelleenkin tämä näyttää pinkimmältä kaikissa näkemissäni kuvissa kuin luonnossa. Luultavasti tämä tosin johtuu vain siitä, että erotan värit todella huonosti toisistaan. 


 Enssimmäisen kerroksen perusteella en uskonut, että tämä tulisi peittämään vielä viidennelläkään kerroksella, mutta jo pari kerrosta toi yllättävän hyvän peittävyyden. Lisäsin kuitenkin itse vielä kolmannen, joka lisäsi väriin melkoisesti elävyyttä ja paransi peittävyyttä. Yllättäen tähän jäi hieman siveltimenvedot näkyviin, mutta suurin osa niistä katosi lakan kuivuessa. 


Nimettömiin lakkasin valkoisen pohjan, jolle tein kolmella eri violetilla leimadecalit ÜberMatia apuna käyttäen. Ajattelin kerrankin ottaa leimaamiseen lakaksi jonkun muun kuin mustan tai valkoisen ja muutenkin tuo kolmikko sointui mukavasti yhteen. Leima on Über Chicin laatalta 1-03 ja leimauslakkana Color Clubin Wild at Heart. Leimojen värittämiseen käytin Bird is the Wordia sekä Foxy Pawsin Primadonnaa. Olisin halunnut tehdä nämä vesivärilakoilla, mutta värivalikoimani oli sen verran rajallinen, etten saanut sitä onnistumaan. 


Peukalon kanssa olin yksinkeraisesti laiska ja leimasin sille vain tuon saman kukan yksivärisenä. 


Bird is the Wordista paljastui holoefektin lisäksi hento pinkki/sininen shimmer, jota en ensisilmäyksellä siitä huomannut. Kynsillä se kuitenkin tuli esiin tietyssä valaistuksessa, mutta ei valitettavasti silloinkaan kovin voimakkaana. Alun pienen yllätyksen jälkeen tämä oli kuitenkin oikein kaunis lakka ja sen holoefektikin oli mukavan voimakas auringonpaisteessa, varsinainen kesälakka siis!

*Lakka saatu Mi Nailsilta kokeiluun, rehellistä arviointia varten. 

12 kommenttia:

  1. On kyllä tosi kaunis lakka ja tosi ihanat koristelutkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika sopivasti näin kevääseen vielä tuollanen holo. Kiitos :)

      Poista
  2. Oi tämä on nätti :)
    Itse olen ostanut tämän lähinnä Family Guy -viittauksen takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Pakko myöntää, että itsellä ei leikkaa viittauksen kanssa.. Siinä on kerrankin sellainen sarja, josta en oo ollenkaan kärryillä.

      Poista
  3. Aivan älyttömän nätti lakka ^.^
    Ja oih! nuita kukkaleimoja ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En pullon perusteella oikein osannu odottaa tältä mitään, mutta kynsillä.. Kiitos!

      Poista
  4. Oooh, hurjan kauniit! Tuo lakkakin on aivan ihana <3 :)

    VastaaPoista