perjantai 22. heinäkuuta 2016

Lainalakkoja

Kaveri osti Ruotsin reissulla Kikosta pari lakkaa ja toi ne mukanaan meille muutama päivä sitten. Lakat näyttivät niin kivalta yhdessä, että niitä piti ehdottomasti päästä kokeilemaan heti omille kynsille. 

Nimetöntä lukuun ottamatta kynsille pääsi roosahtava nude 372, joka vaaleasta väristään huolimatta vakuutti laadullaan. Sain kahdelle todella helpolla kerroksella tasaisen ja peittävän tuloksen. Nimettömän kynnellä on vain yksi kerros sävyä 375. Ehkä tuo yksi kerros ei aivan täydellisen peittävä ollut, mutta todella lähellä sitä kuitenkin. Aika vaikuttavaa laatua Kikolta!


Hyvän peittävyytensä ansiosta 375 toimi myös leimaamisessa mainiosti, ainakin tällaisen vaalean sävyn päällä. Leimat ovat MoYou Londonin laatalta Flower Power 16. Jälkikäteen harmittelin hieman sitä, että leimasin pienessä kiiressä jokaiseen kynteen kuvion samalla tavalla, olisi tehnyt hyvää kääntää kuvio eripäin edes yhteen kynteen. 


Nimettömän kynnelle olisin halunnut pari niittiä vaaleammalla sävyllä väritettynä, mutta aikamoisen säätämisen jälkeen tein kynsille vain parit pilkut. 



Näin alusta asti täysin selvänä asiana, että näistä kynsistä tulisi matat, joten pikakuivattajakerroksen jälkeen lisäsin kynsille kerroksen OPIn mattapäällyslakkaa. Tuo mattaaminen oli näille aivan ihana viimeinen silaus.

En ollutkaan hetkeen taas käyttänyt Kikon lakkoja, mutta näiden myötä on ehdottomasti taas tartuttava niihin useammin. Vähän jäi harmittamaan, että itseltäni nämä kyseiset lakat unohtuivat Kikon hyllyyn.

21 kommenttia:

  1. On kyllä tosi kaunis lakkaus, matta oli hyvä valinta! :)

    VastaaPoista
  2. IHANAT! Sekä lakat että kynnet. Ihan nappiin mennyt kokonaisuus <3

    VastaaPoista
  3. Tosi söpöt ja todellakin juurikin matattuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jotenkin näihin ei osannut ajatellakaan mitään muuta kuin mattaa!

      Poista
  4. Todella kauniit vaikka en pinkistä enää niin välitä ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekään ei enää ihan samalla tavalla tuu pinkkiin tartuttua kuin ennen, mutta sillon kun näyttää, niin se kyllä toimii.

      Poista
  5. Tosi kauniit kynnet! Värit ja kuviot sopii hyvin yhteen. Ihastelin tuota leimauslaattaa, mutta jätin kuitenkin tilaamatta ja nyt vähän harmittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Miulta puuttu oikeastaan kokonaan tuon tyyliset kuviot, et tuli ihan hyvään tarpeeseen. Kynsilläkin toimii!

      Poista
  6. Ihanat <3 tosi nätit noi värit (:

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanat kynnet ja sopivatpa nuo todella hyvin yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo oli vaan pakko saada samaan lakkaukseen.. *haluaa itsellekin nuo lakat*

      Poista
  8. Mielettömän kauniit kynnet ^.^

    VastaaPoista
  9. Kikolla on kyllä hyvin laadukkaita lakkoja =) Itsellä ollut niitä useampikin, mutta kun indiet alkoi viemään tilaa niin jostain piti luopua =( Lakkauksessasi käytettyjen sävyjen nimet ovat Nude ja Bois de Rose =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselle on noita Kikoja kertynyt aika paljon, ne on tosi hyviä peruslakkoja.. Tuo systeemi Kikon nimien kanssa on jotenkin niin turhauttavan tyhmä, että oon ihan luovuttanu noiden nimien kirjoittamisen kanssa. Olishan se aika paljon mukavampi niitä käyttää tosin..

      Poista