tiistai 19. heinäkuuta 2016

Yhdet kynnet, kolme asua

Nyt on lomilta palailtu taas kotiin ja on aika palata kynsien pariin. Koko kolmi viikkoinen meni oikeastaan siihen, että odoteltiin lämpöä, jota ei sitten koskaan saapunut. Onnistuimme jollain uskomattomalla tavalla vältettelemään nekin parit lämpimät päivät heinäkuun alusta olemalla täysin väärässä paikassa. Loma oli kuitenkin aivan mahtava muuten, vaikka olisihan se lämpö kelvannut.

Kynnet ovat kuitenkin ajalta ennen lomaa, kun yritin saada yhdet kynnet sopimaan kolmen asun kanssa. Valitettavasti asuissa ei juurikaan ollut yhteneviä elementtejä, joten pää löi melkoisen tyhjää. Lopulta oikeastaan luovutin sen suhteen, että olisin saanut kynnet sopimaan kaikkiin kynsiin ja tein vain jotain. Kynsiin löytyi lopultä inspiraatio Sissin näistä kynsistä.


Pinkki lakka on Glam Polishin Bang! joka peitti kynteni kahdella helpolla kerroksella, eikä jätä ylimääräistä siistittävää juurikaan. 


Sen kanssa yhdistin yksinkertaiset mustavalkoiset leimat, joiden ajattelin sopivan mukavasti vähän kaikkien vaatteiden kanssa. Valkoinen pohjalla on Cuccion Verona Lace ja leima on Über Chicin laalta 4-01, leimauslakkana Color Aliken Kind of Black. Nimettömän kynsi sai vielä koristuksekseen niittejä, tietenkin pari mustaa ja yhden valkoisen.


Kynnet sitten saivatkin lopulta nähdä aika paljon enemmän kuin ne kolme suunniteltua asua, sillä lakkaus oli kynsillä melkein pari viikkoa. Onneksi lakkaus oli kuitenkin mieluinen, eikä sen katseleminen pidempään haitannut ollenkaan. 

6 kommenttia:

  1. Onpa kerrassaan ihastuttavat leimat ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Über Chicin laatat on täynnä ihania leimoja, mut tää leima on kyllä harvinaisen kaunis!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. <3 Ne on! Tuosta varmaan sais aika kivan myös vähän värittämällä!

      Poista
  3. Näyttävät! Ja inspiroivat... pitäisiköhän itsekin kokeilla joskus tällaista että pari kynttä olisi selkeän väristä ja simppeliä kuviointia ja sitten lisäksi pari holokynttä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Miun mielestä on aina jotenkin tosi vaikea noille hololakoille keksiä mitään koristuksia, mutta tuollanen mustavalkoinen toimii aikalailla kaiken kanssa. Siinä vaan kokeilemaan! :)

      Poista