perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kesäkuun ostokset

Tässä kuussa mentiin ostosten suhteen aika maltilla ja oikeastaan kaikki postauksen kynsiin liittyvät hankinnat on tehty jo toukokuun puolella. Ne kuitenkin saapuneet kesäkuun puolella, enkä muistanut lisätä niitä edellisen kuun yhteenvetoon, joten olkoot ne kesäkuun ostokset. 

Born Pretty Storen tilaus on tehty jo toukokuun alkupuolella ja se saapui noin kuukauden odotelun jälkeen. Hieman olin huvittunut pari viikkoa tilauksen saapumisen jälkeen, kun sain tästä lähetysilmoituksen sähköpostiin, jonka mukaan paketti oli lähtenyt matkaan 17.5. - no siihen mennessä paketti oli ehtinyt olla parillä parisen viikkoa ja viesti tuli vain noin kuukauden myöhässä. Go Born Pretty Store! No kuitenkin - kaupassa oli kaikki leimauslaatat puoleen hintaan, joten tilasin pari muutaman sellaisen, jota olin pidempään silmäillyt. Noita isompia olen jo ehtinyt kokeilemaan, pienemmät vielä odottelevat vuoroaan. 


Kirppistelin pari Glam Polishin lakkaa Merkkilakkakirppikseltä. The Internet Is For Pourn oli näistä se, jota olin jo pidempään havitellut, mutta Bang pääsi matkaseuraksi ja kaunishan se on sekin!


Toukokuun ostosten yhteydessä mainitsin pienen sekoamiseni meikkeihin ja ilmeisesti joku jaksaisi niitäkin täällä nähdä, joten täältä pesee! Aika pienellä määrällä mentiin meikkienkin osalta onneksi. Olen täysin seonnut erilaisiin huulituotteisiin, mutta olen onnistunut niitä myös aika tehokkaasti hävittämään. NYXin pisteeltä piti kehittää tilalle jotain ja mukaan lähti Soft matte lip cream sävyssä Manila, Intense Butter gloss sävynä Sorbet ja huultenrajauskynä. Noiden sävyjen kanssa meni kyllä valitettavasti hieman metsään, varsinkin Butter gloss näytti huulillani melko huvittavalta. 


Meikkivoiteeni alkoi olla melkoisen vähissä ja tämä mielessä harhailin Kicksin alennusmyynnissä. Kohdalle osui BareMineralsin Bareskin minikokoisena. 15 ml meikkivoiteen lisäksi pakkaukseen kuului meikkivoidesivellin ja pieni viimeistelypuuteri. Tämä on vielä kokeilematta, mutta toivottavasti toimii. Pakkaus oli puoleen hintaan, joten oli loistava aika kokeilulle.


Kokonaisuutena kesäkuu meni ostosten suhteen kohtuullisesti. Kynsitarvikkeiden osuus ostoksista oli 32,50e ja meikkeihin meni 47,40 eli yhteensä 79,90e. 

Heinäkuulla tiedossa on lomailua ja erityisesti Ruotsin reissu saattaa koitua lompakolle kalliiksi. Erityisesti meikkipuolella on tiedossa muutama hieman hintavampi hankinta, jos nyt raaskin niitä lopulta hankkia. Se selvinnee sitten ensi kuun vaihteessa

Seuraavat pari viikkoa vietän blogilomaa, vaikka tarkoitus oli saada ajastettua muutama postaus myös tuolle ajalle. Hyvin sitkeä migreeni vei kuitenkin toimintakyvyn useammaksi päiväksi melko tehokkaasti, joten ajatuksen asteellehan se jäi. Mukavaa heinäkuun alkua kaikille, palaillaan parin viikon kuluttua! 

4 kommenttia:

  1. Varsin maltilliset ostokset kyllä! Oikein hyvää lomaa sulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö!? Kerrankin!No tässä heinäkuussa se tilanne sit taas taiskin korjautua aika tehokkaasti :D Ei ehkä niinkään kynsien osalta, mutta tuon muun kosmetiikan..

      Poista
  2. Ihania ostoksia :) kaikki kelpaisi mullekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki aika hyödyllisiä tapauksia vielä, pääsevät hyvään käyttöön!

      Poista