tiistai 28. kesäkuuta 2016

Ruby

Erilaiset punaiset ovat jostain syystä viehättäneet viimeaikoina melkoisesti, vaikka tavallisesti en niihin päin katsokaan. KBShimmerin Ruby on viimeisimpiä hankintoja tuolla saralla - se on väriltään jotain pinkin ja punaisen väliltä.

Ruby peitti melkeinpä yhdellä kerroksella, mutta täydelliseen peittävyyteen lisäsin kuitenkin toisen. Kaikeksi onneksi se oli levittyvyydeltään myös mainio, eikä levinnyt kynsinauhoille juurikaan, sillä sen siivoaminen olisi ollut yhtä tuskaa. 


Nimettömän kynnellä on kaksi kerrosta Essien Urban Junglea, jonka päälle syhersin siveltimellä ja Rubylla jonkinlaiset  kukkaset. Halusin lisätä kukkien kanssa kynsille lehtiä, mutta niiden kanssa mentiin hieman metsään, ne oli yllättävän hankalat tehdä ja sijoittaa kynsille. Ne nyt on kuitenkin tehty Glam Polishin Entrancella ja OPIn AmazON...AmazOFFilla.


Viimeinen silaus kynsille tuli mustilla niiteillä, jotka lisäsin kukkien keskelle ja vielä keskisormien tyveen. Vielä tämänkin jälkeen kynnet näyttivät hieman tyhjiltä, mutta en sitte kuitenkaan keksinyt  mitään lisättävää niille.


Ruby oli KBShimmerin Birthstone-kokoelmasta ainoa hankintani, mutta tämä on sen verran kauniisti kimalteleva tapaus, että voisin harkita jonkun muunkin värin hankkimista.

9 kommenttia:

  1. Kauniin värinen lakka :) näistä kynsistä tuli vähän joulu mieleen mutta hyvällä tavalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän samaa naureskelin itsekin, että vähän sinne suuntaan tais mennä! :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Se oli noista kyllä heti sellanen, joka iski ihan täysillä.. Vaikka vähän erilaiselta se sit livenä näyttikin kuin kuvissa..

      Poista
  3. Just hyvät ne on näin, ei yhtään tyhjät vaan tosi kauniit!

    VastaaPoista