torstai 23. kesäkuuta 2016

The Internet Is For Pourn



Glam Polishin The Internet Is For Pourn on ollut oikeastaan sellainen lakka, jota olen havitellut alkuvuodesta asti. Sitä on kuitenkin ollut aivan surkeasti saatavilla. Onnistuin sen kuitenkin kirppistelemään muutama viikko sitten. 

Osasin jo hieman odottaa Heliumian postauksen perusteella, että tämä ei tulisi näyttämään ollenkaan siltä kuin näkemissäni kuvissa. Monien kuvien perusteella tämä on räyheän värinen ja melkoisen kirkas. Todellisuus sitten tosiaan oli melkoisen erilainen, vaikka jossain valaistuksessa lakan tuokin puoli pääsi edes hieman esiin. Livenä lakka on ennemminkin pohjaväriltään melko maltillinen vadelmanpunainen. Onneksi sävy oli kuitenkin itselleni mieleinen, mutta ymmärrän kyllä Heliumian pettymyksen.


Laadullisesti tämä ei onneksi tuottanut pettymyksiä vaan peitti kahdella helpolla kerroksella, kuten käytännössä kaikki omistamani Glam Polishit. 


Halusin koristella kynnet jotenkin näyttävästi, mutta kuitenkin kohtuullisen helposti. Olen uskaltautunut nyt pariin otteeseen siirtämään leimadecalit suoraan leimasimesta nihkeälle kynnelle(reverse stamping - onko tälle suomenkielinen nimi?) ja kuvittelin sen onnistuvan kohtuullisen helposti. Eihän se ihan niin helposti tietenkään onnistunut, mutta kohtuullisesti kuitenkin. Pariin otteeseen jouduin ottamaan kynnen uusiksi ja hylkäsin ajatuksen siitä, että olisin tehnyt saman myös keskisormien kynsille. Leimat on tehty OPIn This Gown Needs a Crownin päälle BPS:n BP-L008 -laatalta, leimauslakkana Rican Blackout. 


Vaikka koristeluiden tekeminen osoittautui pieneksi haasteeksi, olin kuitenkin todella tyytyväinen lopputulokseen. Varsinkin kuvauskäden nimetön onnistui mainiosti. Pientä opettelua tuo tekniikka kuitenkin vielä vaatii, tai ehkä erityisesti malttia odottaa värittelyiden kuivumista. 

6 kommenttia:

  1. Tätä lakkaa oon itsekin yrittänyt hankkia, toistaiseksi tuloksetta. On se vaan niin kauniin värinen! Ja leimadecali on tosi hieno :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä melkein mahdoton hankittava, mutta siyäkin positiivisempi yllätys oli lopulta se saada.. Kiitos :)

      Poista
  2. Todella kaunis leimadecal ja upea lakka! Mä olen kammonnut noiden tekoa jo pidemmän aikaa, kun en saa niitä siirrettyä kauniisti kynnelle ja menee koko työ hukkaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Joo, vähä samaa ongelmaa on ollut itselläkin.. Pitäis vaan jaksaa harjotella ja tehdä, mutta kun kärsivällisyys ei oikein meinaa riittää siihen! :D

      Poista