perjantai 17. kesäkuuta 2016

Mukavan rauhallista

Ex-tempore mökkireissulle piti saada kynsille jotain tosi nopeaa ja siihen hetkeen ensimmäinen mieleen tullut vaihtoehto oli Zoyan Rowan. Sitä riitti kaksi nopeaa ja helppoa kerrosta ja satiinilakkana se myös kuivui todella nopeasti. 

Rowan ehti olla kynsillä pari päivää ennen kuin ehdin edes miettiä koristeluja. Mietin kokonaan uusia lakkauksia tässä vaiheessa, mutta halusin ennemmin koristella Rowanin jotenkin. En edes muista, mitä olin ajatellut tehdä, mutta suunnitelma muuttui kun huomasin Pueenin Fancy Lover 01 -laatalla täydellisen kuvion yksinkertaisiin leimadecaleihin. Siirsin pariin läpinäkyvään leimasimeen Rican Whiteoutilla tuon kuvion laatalta ja värittelin kuviota OPIn Mod About You'lla. Kirkkaasta leimasimesta kuvio oli helppo siirtää suoraan kynnelle ilman mitään välivaiheita, kunhan kynnelle oli lakattuna yksi tuore kerros Rowania. 



Tämä väriyhdistelmä oli mukavan rauhallinen ja muutenkin lakkaus ihan toimiva omaan silmääni. Kokeilin näissä ensimmäistä kertaa Pueenin suorakulmaisia laattoja ja ainakin tuon kuvion perusteella olen vaikuttunut. Erityisesti Picture Polishin kirkkaan leimasimen kanssa laatta toimi yhteen mahtavasti ja kuviot nousivat täysin ilman reikiä, ei huono.


Tämän lakkauksen jälkeen oli pakko saada kynsille oikein kunnon blingiä, mutta siitä lisää ensi viikolla. Mukavaa viikonloppua kaikille!

23 kommenttia:

  1. Oi, nää on mielettömän kauniit <3 Tosi kauniisti sopii kaikki yhteen!

    VastaaPoista
  2. 'Nopeilta' kynsiltä nämä ei kyllä näytä - jos mun pitäisi saada jotain vikkelästi kynsille ennen mökkireissua niin varmaan tulisi jotain yksiväristä ja sitäkin vähän kynsinauhoille...:D Mutta todella kauniit on, ihanan seesteiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis itseasiassa mökillä oli juurikin yksiväriset, koristelut on tehty vasta reissun jälkeen, selitykset oli taas harvinaisen epäselvät :D Kiitos!

      Poista
    2. No niin, kuulostaa heti nopeammilta mökkikynsiltä..:DD

      Poista
    3. Joo, todellakin! Just ja just sain sutaistua pari kerrosta lakkaa kynsille ja toivoin, ettei kovin pahoja ruttuja tulis.

      Poista
  3. Upeat kynnet! Värit ja kuviot sopii tosi hyvin yhteen :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat, värit sopii niin nätisti yhteen! :)

    VastaaPoista
  5. Voi että nää on niin kauniit! Värit on ihan nappiin, leimaukset ja väritykset on myös viimeisen päälle :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Tuo leima oli sellanen, että se nous ihan täydellisesti yhdellä leimasimella, harvinaista herkkua!

      Poista
  6. Onpas todella kivat! Ihana väritys!

    VastaaPoista