tiistai 14. kesäkuuta 2016

Pettymys ja iloinen yllätys

Alan vihdoin päästä hieman lakkailun makuun parin kuukauden hiljaisemman vaiheen jälkeen, joten toivokaamme sen jatkumista! 



Poimin Brasiliasta matkaan Lorrac-merkkisen lakan, Turquesa nimeltään, sillä siitä tuli pullossa mieleen talvella kovasti kohistu Essien Starry Starry Night, jota en pitkän pähkäilyn jälkeen hankkinut. Jo tikulla huomasin tämän peittävän järkyttävän huonosti, mutta silti se kynsillä yllätti, negatiivisesti. Itseäni voin toki osittain syyttää siitä, etten lakannut alle kunnolla peittävää lakkaa. Jonkun älyttömän aivopierun seurauksena lakkasin alle kerroksen Pipe Dream Polishin All In'ia, joka ei sekään kehuttavasti peittänyt. Sen päälle sitten lakkailinkin muistaakseni viisi tai kuusi kerrosta Turquesaa, jotta sain kohtalaisesti peittävän lopputuloksen. Yllättäen näillä kuudellakaan kerroksella lakkaukselle ei kertynyt pahemmin paksuutta ja se kuivuikin pikakuivattavan avulla kohtuullisesti.

Jos edellinen oli se ilmiselvä pettymys, niin uusin leimasinhankintani oli iloinen yllätys. Hankin Born Pretty Storesta aiempaa suuremman läpinäkyvän leimasimen, joka osoittautui ihanan pehmeäksi tapaukseksi ja se vielä nosti leimatkin mahtavasti heti ensimmäisestä kokeilusta alkaen. Leuimaukseta ovat BPL-028-laatalta China Glazen I'd Melt For You'lla leimattuna. Ainoa ongelma leimasimen kanssa oli ainakin tuon hopeisen lakan kanssa se, että leimat eivät halunnut tarttua kynnelle kovinkaan hyvin, mutta tuoreen lakan päälle sekin asia helpotti huomattavasti. 


Lakkahan näyttää kieltämättä aika kauniilta kynsillä, mutta tuo kerrosmäärä oli hieman kohtuuton. Jos sillä vielä päädyn joskus lakkaamaan, täytyy nyt ainakin lakata se toisen, täysin peittävän lakan päälle. 



Näitä viime kuukausien aikana hankittuja lakkoja on melkoinen kasa edelleen käyttämättömänä, ja niitä olisi lähiviikkojen aikana tarkoitus saada mahdollisimman monta kynsille. Vakaana aikomuksena olisi saada näin kesäaikaan parin postausta viikossa aikaiseksi, katsotaan kuinka käy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti