keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Ensimmäiset lakkaukset moneen viikkoon

Nyt vihdoin niitä kynsiä! Kynnet olivat täysin ilman lakkaa reilut pari viikkoa ja selvisivät siitä ajasta kiitettävästi kunnossa. Pari pientä lohkeamaa tuli heti alkuun, mutta ei mitään sen pahempaa. Ne olivat kuitenkin päässeet kasvamaan hurjan pitkiksi, joten viilaan oli pakko tarttua, ja saavutettu pituus on nyt aika ihanteellinen. 

Luonnollinen valinta tauon jälkeen kynsille oli Picture Polishin uutuudet, mutta en osannut päättää kummalla lakkaisin, niinpä lakkasin molemmilla. Lakat näyttivät vierekkäin ihan ok yhdistelmältä, joten uskaltauduin kokeilemaan. 

Salt Water oli koostumukseltaan hieman vetistä ja onnistuin sotkemaan sillä melko lahjakkaasti kynsinauhani, mutta se peitti silti kahdella kerroksella lyhyehköt kynteni. Rose taas on koostumukseltaan käytännössä täydellinen ja peittää käytännössä yhdellä kerroksella. Olen kuitenkin sen verran epäileväinen tapaus, että lisäsin varmuuden vuoksi toisen. 


Nimettömän kynnelle on kaksi kerrosta Cuccion Verona Lacea ja kerros pikakuivattavaa. Lakkojen kuivuttua täydellisesti asettelin Vinyl Quickies -chevronvinyylit kynsille ja muistin taas, miksi aikoinaan niihin niin ihastuin. Ne ovat nimittäin ehdottomasti ohuimpia vinyylejä, joihin olen törmännyt ja sen takia asettuvat kynsille täydellisesti. Töpöttelin ensin sienen avulla Salt Wateria kynsille tasaiseksi kerrokseksi ja vielä päälle lakan omalla siveltimellä. Ennen Salt Waterin kuivumista lisäsin sienen avulla Rosea sikinsokin kynnelle. Tähän tarkoitukseen se oli tosin niin pigmenttistä, että se meinasi peittää liikaa.



Toiseen käteen käänsin lakkojen järjestyksen päinvastoin niin, että Rose on pikkusormessa ja peukalossa, ja Salt Water etusormessa

Viime viikkoa oli sen verran kiireinen, että nämä olivat kynsille puolitoista viikkoa ja säilyivät sen aikaa ihmeen hyvin. Sen jälkeen kyllä alkoi olla aikakin saada jotain uutta kynsille. 

Tällä hetkellä on melkoinen arvoitus, milloin saan uutta blogimateriaalia aikaan, sillä hajonnut muistikortti oli hajottanut kameran. Tällä hetkellä siis selvitellään, onko se mahdollista korjata ja mitä sanoo asiasta vakuutusyhtiö. Ärsytystaso asian osalta on kohtuu korkealla. Täytynee selvittää, löytyykö tästä taloudesta jokin toinen laite, millä saisi aikaan tähän hätään siedettäviä kuvia. 

6 kommenttia: