tiistai 31. toukokuuta 2016

Toukokuun ostokset ja iho-ongelmia

Heipä hei, pitkästä aikaa! 

Edelliset kolme viikkoa on vierähtänyt käytännössä kokonaan ilman kynsilakkaa hieman kokeilumielessä. Kaikenlaiset iho-ongelmat ovat olleen minulle käytännössä vieras asia oikeastaan aina, mutta viimeisten parin kuukauden aikana käsien ja jalkojen iho ovat oikutelleet ikävästi. Melkein pari kuukautta kämmenten iho on kuoriutunut jatkuvalla syötöllä pois ja kädet ovat ikävän repaleiset. Jalat ovat vielä pahemmassa kunnossa. 

En ollut lakannut kynsiä nyt yli pariin viikkoon säästääkseni niitä entistäkin pahemmalta kuivumiselta sekä testatakseni, onko lakattomuudella mitään vaikutusta. Reilu viikko sitten kädet alkoivat olla jo todella hyvässä kunnossa(tietenkin juuri, kun näytin niitä sairaanhoitajalle), mutta nahan kuoriutuminen alkoi uudelleen. Ihan yhtä kuivan karheat ne eivät ole tällä hetkellä kuin jossain vaiheessa, mutta sitäkin ikävämmän näköiset. Lakattomuudella en kokenut olevan sen ihmeempää vaikutusta, joten ajattelin uskaltautua lakkaamaan ne piakkoin.

Toukokuu on jälleen tullut päätökseensä ja on aika katsahtaa kuukauden aikana tehtyihin ostoksiin. 

Osallistuin pieneen MoYou Londonin kimppatilaukseen ja olin kerrankin maltillinen vain parilla tilatulla laatalla. Flower Power -laatat näyttivän todella kauniilta, valitettavasti niistä oli kuitenkin loppuunmyyty pari, mutta löysin kuitenkin nämä, numerot 14 ja 16, jotka halusin. 
 

Ja lisää laattoja, tällä kertaa Pueenilta, jossa oli muistaakseni äitienpäivä-ale -30%. Yritin jo viime vuoden puolella tilata suorakulmaisille laatoilleni tuon säilytyskotelon, mutta en saanut tilausta menemään läpi, joten oli korkea aika hankkia se vihdoin. Kansioon mahtuu yhteensä 40 suorakulmaista laattaa, siellä majailevat kaikki MoYou Londonin, Pet'la Platen ja Pueenin suorakulmaiset laattani. Taskut ovat hieman ahtaat, mutta kaikki laatat kuitenkin menivät niihin. Kansion kanssa samaan tilaukseen ujutin vielä kolme laattaa, Fancy Lover 1 & 2 sekä Nature Lover 1.


Loppukuusta tein vielä CesarsShopille tilauksen uusiempien Picture Polishin ja FUN Lacquerin lakkojen muodossa. Oikeastaan odotin näiden saapuvan vasta reilusti ensi kuun puolella, sillä FUNin Simply Nailogical -lakat olivat vasta ennakkotilauksessa, mutta iloisena yllätyksenä tilauksen muut tuotteet tulivatkin jo nyt ja FUN myöhemmin. 


Näille tuli hintaa yhteensä 82,14€, mikä ei periaatteessa ole varsinkaan edellisten kuukausien ostoksiin verrattuna mikään aivan kamala summa, vaikka paljon onkin rahaa. Tässä kuussa kuitenkin koin aivan toisenlaisen hairahtumisen. En todellakaan ole koskaan ollut mikään meikkaava ihminen, korkeintaan meikkivoiteella ja ripsivärillä on tähän asti menty erikoistilaisuuksissa ja yleensä ilman mitään ehostusta. Jonkinlaista ikäkriisiä kuitenkin tuntui pukkaavan ja törsäsin ihan huolella meikkeihin. Niistä en mitään kuvia alkanut ottamaan, sen verran ne blogin aihealuetta sivuavat, että ne ansaitsivat maininnan. Ihonhoitoon ja meikkeihin sain menemään 148€, joten kokonaissumma onkin jo aika hurja. Toki siihen nähden, että olen käyttänyt edellämainittuihin asioihin varmaan edellisen kahden vuoden aikana korkeintaan saman verran rahaa, olivat hankinnat melko perusteltuja. 

Ensi kerralla olisikin tarkoitus vihdoin palata ihan kynsien muodossa ja saada taas hieman otetta tähän blogin kirjoittamiseen :) 
 

6 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, odottelenkin jo sun taideteoksia innolla :)

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia! Pitäisköhän munkin alkaa pitämään kirjaa kosmetiikkaostoksista... Olishan se mielenkiintoista tietää paljonko sitä rahaa oikein kuluu. Nyt mulla ei ole pienintäkään hajua. Mulla on sellainen käsitys etten kuluta hirveästi kosmetiikkaan (ja kynsijuttuhin), mutta onko se sitten totta, on eri asia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan mielenkiintoista seurattavaa, vaikkakin vähän ahdistavaa suorastaan. Oon saanu viime kuukausina rahaa menemään ihan hulluna, mutta ei se onneksi ihan joka kuukausi oo yhtä paha..

      Poista
  3. Mua kyllä kiinnostais ihan hulluna myös sun meikkiostokset! Ja kiva kuulla muittenkin törsäilysummia, se on sellaista vertaistukea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy pitää mielessä, jos vaikka tää haksahtaminen jatkuu, että ottais niistäkin kuvat! Todellakin on vertaistukea, en ehkä ikinä olis muuten uskaltanu noita tuonne kirjottaa, jos en löytäis tuota vertaistukea muualta :D

      Poista