keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Huhtikuun ostokset

Huhtikuulle oli tavoitteena oikeastaan vain yksi - yrittää olla edes hieman maltillisempi kuin edellisessä kuussa. Pieleenhän se taas meni, vaikka rahaa taisi mennä hiemän vähemmän kuin maaliskuussa. 

Tutkailin Sissin maaliskuun ostospostausta ja totesin, että haluan jatkossa laittaa omiinkin ostospostauksiini, kuinka paljon olen käyttänyt mihinkin rahaa. Vaikka hintojen kirjoittaminen tavallaan hieman kauhistuttaakin, auttaa se hahmottamaan ostosten määrää ihan eri tavalla.

Heti alkukuusta tilasin muutaman perustuotteen, jotka alkoivat olla vähissä. Erityisesti OPIn Matte Top tuli todelliseen tarpeeseen, sillä vanha mattapäällyslakkani veteli viimeisiään. Cuccion valkoinen Verona Lace on hyväksi toteamani ja tämä on sitä nyt toinen pullo. Musta 2 am in Hollywood lähti kokeiluun oikeastaan vesimarmoroinnin takia - valkoinen leviää veteen hyvin, joten halusin kokeilla mustaa myös. En ole sen kummemmin ehtinyt vielä kokeilemaan, mutta ainakin water spotted -kynsien perusteella lakka näyttää lupaavalta. Nämä maksoivat 15,50e.



Kuukauden pahin sortuminen tapahtui Harlow & co -verkkokaupassa - näin Sinin esittelevän Colors by Llarowen leimauslakkoja Instassa ja en vain voinut vastustaa näitä. Tilasin neljä leimauslakkaa ja yhden tavallisen CbL:n lakan. Leimauslakoista olen ehtinyt kokeilemaan tähän mennessä muistaakseni paria(täällä & täällä) ja aika hyvältähän nuo holot näyttävät leimauksissa. CbL:n lakkojen lisäksi tilasin yhden Cupcake polishin, nimeltään Wish. Tämän tilauksen lakoista yksi oli jäänyt puuttumaan, mutta kaupan asiakaspalvelu toimi hyvin ja sen pitäisi olla tulossa. Näille hintaa tuli 76,15e.

 

 Harlow'n tilausta pähkäillessäni yksi haluamistani lakoista pääsi loppumaan, Cupcake polishin Berry Good Looking nimittäin, ja sehän on jo ehtinyt kynsillekin heti tultuaan. Samaan tilaukseen mahtui mukaan Über Chicin siistimissivellin, joka ainakin ensikokeilujen perusteella on vaikuttanut kohtuullisen hyvältä. Nämä tulivat maksamaan 24,45e.


Yhteensä näihin meni 116,60e, mikä on edelleenkin hieman liikaa, vaikkakin vähemmän kuin edellisessä kuussa. Ehkä siis toukokuulle pitää ottaa tavoitteena saada tätä summaa pienemmäksi. Kuitenkin kaikki huhtikuun hankinnat vaikuttavat todella kauniilta, joten en jaksa kamalasti harmitella. Kevät on itselleni muutenkin sitä aikaa, jolloin hullaannun kaikesta uudesta ja kevät- ja kesäkokoelmat ovat selkeästi niitä mieluisimpia minulle. 

4 kommenttia:

  1. Älä välitä... Sun huhtikuun summa jäi vähän pienemmäksi kuin mun. En taida uskaltaa lähteä mukaan tuohon summa-juttuun. 0_o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan lohduttavaa! Se on vähän pelottavaa omastakin mielestä, varsinkin näin julkisesti tunnustaa :D

      Poista
  2. holoja voi aina ostaa eikä niitä voi koskaan olla liikaa :P kiitos muuten tuosta leimasinvertailupostauksesta ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon aikalailla samaa mieltä :D Hyvä, jos siitä oli hyötyä, itse ainakin niiden kanssa pähkäilin ihan kunnolla!

      Poista