perjantai 6. toukokuuta 2016

Sweet Beginnings

Alkuviikosta piti saada kynsille aikaiseksi jotain todella nopeaa ja yksinkertaista. Kynnet olivat olleet jo useamman päivän ilman lakkaa, mutta töihin ei lakattomilla kynsillä voinut lähteä. 

Valitsin kynsille Colors by Llarowen Sweet Beginningsin, joka oli merkiltä kuukauden lakka huhtikuulle. Odotin tämän olevan joidenkin kuvien perusteella hieman pinkimpi, mutta todellisuudessa se on väriltään ehkä lähinnä viininpunaista. Toisaalta väri vaihtelee hieman valaistuksesta riippuen. Laadultaan tämä oli aivan loistava, todella helppo levittää ja peitti lähestulkoon yhdellä kerroksella. Pakko sanoa, että onneksi tämä oli näin helppo levittää, sillä tämä tarrautui rutikuiviin kynsinauhoihin kuin tauti. Kauhulla odotan, mitä tämän poistamisen kanssa käy. 



Koristeluiden kanssa menin hyvin yksinkertaisella linjalla - pikkurillin kynteen lakkasin nopeat kaksi kerrosta  Cuccion 2 am in Hollywoodia, joka ei ole missään tapauksessa peittävin mahdollinen musta. Kahdella kerroksella sekin silti toimi aivan mainiosti ja olen edelleen tämän suhteen toiveikkaalla mielellä vesimarmoroinnin suhteen. 


Nimettömän kynnellä on pari kerrosta Cuccion Verona Lacea, ja sen päällä nopeat leimat LLC-B-laatalta, leimauslakkana Color Aliken Kind of Black. Tuo salmiakkikuvio on hieman turhan suuri kynsilleni, mutta tuo laatta oli ensimmäinen josta tuollaisen kuvion satuin löytämään. Voi olla, että joltain laatalta olisi vastaava löytynyt. Toisaalta tulipahan tuotakin laattaa käytettyä pitkästä aikaa, sillä se oli jäänyt täysin unohduksiin. 


Näistä tuli hauskasti hieman fiftari-tyyliset, vaikka se ei tarkoitus ollutkaan. Aurinko on paistanut ihanasti usemman päivän ja Sweet Beginnings on näyttänyt aivan ihanalta. Siinä on kaunis lineaarinen holoefekti, joka on tietenkin kauneimmillaan auringonpaisteessa. Se myös tuo esiin lakan pinkimpää puolta melko voimakkaasti.

Luulenpa, että näillä kynsillä mennään vielä loppuviikko, sillä tiedossa on mökkeilyä pitkästä aikaa. Mukavaa viikonloppua kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Menis kyllä mullekin nämä kynnet, tosi ihanat! Mukavaa viikonloppua myös sinne! :)

    VastaaPoista