maanantai 20. kesäkuuta 2016

Bling bling

Ehdoton suosikkini FUN Lacquerin ja Simply Nailogicalin yhteistyössä toteuttamasta kokoelmasta oli tänään kynsillä nähtävä Holo Queen, joka oli ainakin toistaiseksi myös ainoa hankintani kokoelmasta. Tumma Black Holo Witch jäi vielä hieman kummittelemaan, mutta vielä mennään tällä.

Useamman viikon kynsille pääsyä odottanut Cupcake Polishin Wish näytti sopivan Holo Queenin kanssa mukavasti yhteen ja niillä piti saada kynsille liukuväri. Lakkasin pohjalle kerroksen Wishiä ennen kuin aloitin liukuvärin tekemisen. Heti ensimmäisellä liukuvärjäyskerroksella huomasin tehneeni lakkojen valinnan kanssa melkoisen virheen. Wish on hopeista hologlitteriä vaaleanpunaisessa pohjassa ja Holo Queen magentaa/violettia glitteriä kirkkaalla pohjalla. Töpöteltäessä lakkoja kynsille Wish muodostui hopeiseksi möhkäleeksi kynnelle ja näytti aivan naurettavalta. Tuli aika nopeasti selväksi, että molempia lakkoja kynsille sienellä töpöttelemällä lakkaus ei tulisi onnistumaan. Lisäsin aloitetun liukuvärin päälle vielä yhden kerroksen Wishiä ja töpöttelin pelkkiin kärkiin Holo Queenia ja yritin saada sen liukumaan jotenkin. 



Liukuväristä tuli parin ylimääräisen kerroksen takia melkoisen paksu ja lakkauksesta tuli sen takia melkoisen paksu. Yritin kevyesti sormella tasoitella lakkausta hieman tasaisemmaksi, ja lopulta se onnistuikin kohtuullisesti. Joka tapauksessa lakat näyttivät yhdessä aivan ihanilta, vaikka pientä vaivannäköä se vaatikin. Lisäsin liukuvärin päälle ennen leimoja kerroksen päällyslakkaa ja leimojen jälkeen toisen, mikä riitti täysin tasaisen pinnan saamiseen.

Jos edellisen lakkauksen kohdalla sain Pueenin suorakulmaisen laatan toimimaan loistavasti, tällä kertaa leimaamisenkin kanssa löi pahasti vastaan. Laattana on Pueenin Fancy Lover 02, jolta en meinannut saada mustaa leimaa nousemaan millään leimasimella kunnolla. Lopulta vanha luotettava MoYou Londonin suorakulmaleimasin toimi kohtuullisesti yhteen Color Aliken Kind of Blackin kanssa. Ongelmien seurauksena peukaloon tosin päätyi eri leima.


Vaikka itse lakkausprosessi meinasi olla pientä tuskaa, niin lopputulos oli ehdottomasti mieluinen. Edes leimojen pienoinen epäonnistuminen ei häirinnyt, vaan kaiken huomion vei upea glitterin säihke.

15 kommenttia:

  1. Kaunis lakkaus, vaikka tuskalla aikaan saatu. :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, tuska on ehtiny tässä onneksi unohtuakin jo, nyt on mielessä vaan se, miten kivat näistä tuli :D

      Poista
  2. Ihan kyllä kaiken vaivan arvoiset <3 upeat on!

    VastaaPoista
  3. Aivan älyttömän ihanat lakkaukset ♥

    VastaaPoista
  4. Oih nää on ihanat! Eikä tosiaan koskaan arvais että on ollut vaikeuksia näiden kanssa, kun näyttää niin sulavilta ja kauniilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Joo, onneks niistä tuli sit lopulta oikenkin kivat, vaikka usko vähän meinas tekovaiheessa loppua.

      Poista
  5. Joskus lakkausten kanssa saa tutkailla kun asiat eivät suostu menemään ihan putkeen. Mutta lopputulos on hurjan hieno, joten tässä on menty vaikeuksien kautta voittoon :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lopputuloksen kanssakaan ei sit onneksi ollu muuta ongelmaa kuin turha paksuus.

      Poista