tiistai 2. elokuuta 2016

Heinäkuun ostokset

Niin se vain on heinäkuu jo takana ja on aika kurkistaa kuukauden kosmetiikkaostoksiin jälleen kerran. Hieman suoraan sanoen kauhistuttaa näitä edes julkaista... Osasin toki odottaakin hieman suurempia ostoksia tältä kuulta, mutta näitä listatessani olin silti aika kauhuissani. 

Kuukausi alkoi heti reissulla Tukholmassa, jossa tein vähemmän yllättäen muutaman hankinnan - osa oli harkitumpia, toiset jotain aivan muuta. 

Mall of Scandinaviasta löytyi yllätyksekseni Kikon liike, jossa tein pari maltillista ostosta. Jälkikäteen tosin hieman kadutti, että jätin pari lakkaa ostamatta. 

Silmänrajauskynä, kosteuttavat hansikkaat sekä kynsilakka #488.

Olin todelle yllättynyt huomatessani, että Ruotsissa myydään H&M-myymälöissä todella laajasta eri tuotemerkkejä. Siinä missä Suomessa myydään vain liikeen omaa tuotemerkkiä, Ruotsista löytyi mm. Real Techniquesia, Essietä, China Glazea yms. Olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta lopulta hankin vain pari China Glazen kesäkokoelman lakkaa - olin katsellut näitä jo pidemmän aikaa, mutta en ollut saanut aikaiseksi hankkia. Hintaa näillä oli noin 7 euroa kappaleelta. 

What I Like About Blue & Bite Me!


Taisteluun tummia silmänalusia vastaan ostin MACin Pro Longwear Concealerin, joka osoittautui heti ensimmäisellä kokeilulla väärän väriseksi. Menin tumpelona MACin pisteelle muistaaksi Åhlensilla tätä hankkimaan ja olisin kyllä odottanut tuota oikean sävyn saavani, mutta ei. Hintaa tälle tuli Ruotsin puolella noin 18 euroa. 

Samasta kuvasta löytyy Sephoran ostokset. Menin liikkeeseen ostamaan mustan geeli eye linerin ja päädyin kotiin Benefitin They're Real Push-up linerin kanssa. Ajatuksena tämä oli hyvinkin mielenkiintoinen, mutta muutaman kokeilun jälkeen alan kallistua sille kannalle, ettei meistä tämän kanssa tullut parhaita kavereita. Samalla mukaan tarttui saman merkin 3D Browtones -kulmatuote. Tässä vaiheessa on pakko tunnustaa, että kulmakarvani ovat olleen tähän saakka täysin hunningolla, en nimittäin ole omistanut ennen tätä YHTÄÄN kulmatuotetta. Oli siis jo ehkä aikakin. Tämä on on mennyt melkein joka päiväiseen käyttöön - se tuo hieman huolitellumpaa ilmettä kulmille hyvin pienellä vaivalla. 



Hipelöin Tukholmassa Kicksissä Urban Decayn Naked 2 -palettia, mutta jätin sen vielä siinä vaiheessa nuukuuksissani hankkimatta. Sen verran se kuitenkin jäi häiritsemään, että laitoin sen pari viikkoa myöhemmin tilaukseen FeelUniquelta. Hintaa tälle jäi melko tasan 40 euroa.

 
Ettei kuun ostokset vain olisi pääseet jäämään liian pieniksi, tuli ihan koto-Suomestakin tehtyä vielä muutama hankinta. Citymarketista mukaan tarttui kaksi tarjous-Essietä seitsemän euron kappalehintaan. Saman verran maksoi myös Maybellinen Dream Wonder Nude -meikkivoide.

Essie Bell-Botton Blues & Frock 'n Roll

Ennen Anttilan konkurssimyyntiä Invisibobblen hiuslenkit olivat tarjouksessa 2 pakettia viidellä eurolla ja hiuslenkkien suurkuluttaja ei tietenkään voinut jättää näitä hankkimatta. Värit olivat ikävän tylsiä, mutta nämä ovat varmastikin monikäyttöiset ja toimivat lenkit silti.


Sen verran tuo MACin peiteaine jäi harmittamaan, että harkitsin melkein heti toisen ostamista. Kun Tokmannissa sitten tuli vastaan Maybellinen Fit Me -peiteaine hintaan 7,50, lähti sekin kokeiluun. Lisäksi samaiselta reissulta tarttui mukaan pari Essencen tuotetta - huulipuna ja meikin kiinnityssuihke. Samassa kuvassa näkyy myös NYXin Wonderpencil(5,90€).



Huh huh, siinäpä muutama hankinta. Kynsiin meni tässä kuussa onneksi melko kohtuullisesti rahaa, mutta muuhun kosmetiikkaan sitten senkin edestä. Kynsiin meni laskujeni mukaan yhteensä 31 euroa ja muuhun kosmetiikkaan 154,40. Lisäksi summasta puuttuu kuun loppupuolen kimppatilaus Kikolle, joka ei ole vielä saapunut. 

Myös elokuulle olisi tiedossa muutamia hankintoja - omistan onnettoman huonosti silmämeikkisiveltimiä ja joku perussetti olisi melkeinpä hankittava. Saa suositella tumpelolle hyviä siveltimiä.

6 kommenttia:

  1. Ootko ehtinyt testaamaan tuota kiinnityssuihketta? Jos olet niin miltä se vaikuttaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parin käyttökerran jälkeen vaikuttaa ihan lupaavalta, mutta en oo sen enempää vielä ehtinyt. Sattu vielä nuo kaikista lämpimät ilmat, kun sitä testasin, ettei mikään olis oikein kestäny naamalla..

      Poista
  2. Haha, muillakin lähtenyt mopo käsistä heinäkuussa:D Tätä on liikkeellä! Mutta on kyllä kivoja juttujakin tässä vaikka kuinka:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin näyttää olevan :D Ihan lohduttavaa! Pari överikallista asiaa jotenkin pahensi tätä tilannetta ihan huolella, ilman tuota Sephoraa oltais ehkä oltu ihan kohtuu summissa.. No eiköhän noista oo tosiaan iloakin hetkeksi..

      Poista
  3. Kesä on kyllä shoppailun kulta-aikaa :D ei siis mitenkään pahat ostokset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sitä nyt voi kesälomareissussa käydä ilman pieniä ostoksia :D Sallittakoon tällanen lipsuminen kesällä.

      Poista