perjantai 12. elokuuta 2016

Uusi yritys



Yritin jo muutama päivä sitten tehdä kynsille liukuvärin, mutta sen kanssa ei oikein mikään onnistunut. Tuo kyseinen lakkaus oli kynsillä ehkä puolisen minuuttia päällyslakan lisäämisen jälkeen, joten hieman jäi sen jäljiltä hampaankoloon. Edellisellä yrityksellä värejä liu'ussa oli usemapia, mutta tällä kertaa piti ottaa hieman turvallisempi lähestyminen ja mennä kahdella värillä.


Pohjalla on kaksi kerrosta valkoista, Cuccion Verona Lacea, jonka päälle on töpötelty kostutetulla meikkisienellä varmaankin neljä kerrosta OPIn Can't Find My Czechbookia ja KBShimmerin Sarong Place, Sarong Timea.


Pohdin pitkään mustien ja valkoisten leimojen välillä, mutta totesin leimanneeni viimeaikoina enemmän valkoisella, joten mustaa sen piti olla. Leima on Pueenin Fancy Lover 02 -laatalta, leimauslakkana Color Alike Kind of black. Leimat nousivat laatalta kohtuullisesti, mutta ongelmaksi muodostui aivan lopuillaan ollut leimauslakka. Kohdistamisen kanssa ei myöskään meinanut onnistua, sillä en meinannut millään hahmottaa, miten päin leimat kynsille menivät. Tarkoituksena nimittäin oli saada kuviot jokaiselle kynnelle hieman eri päin, mutta eihän tuo mennyt sinne päinkään. 


Liukuvärin kanssa meni kuitenkin tällä kertaa aika paljon paremmin kuin edellillä yrityksellä ja värit sopivat kauniisti yhteen. Kyllä näitä varmasti yhden mökkiviikonlopun katselee oikein miellään! Mukavaa viikonloppua :) 

14 kommenttia: