sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kohtuullisten ostosten joulukuu

Hetken ehdin jo olla sitä mieltä, että tällaista postausta ei joulukuun osalta edes tarvitsisi tehdä. En millään meinannut keksiä yhtään joulukuussa saapunutta kynsiostosta. Tähän kyllä vaikutti myös aika vahvasti postin takkuaminen - parikin pakettin on viipynyt matkalla luvattoman pitkään ja kärsivällisyys alkaa olla hieman koetuksella. 

First Class Desires oli ainoa OPIn Holiday 2014 -kokoelman lakka, joka herätti mitään kiinnostusta ja oli "pakko" hankkia. 


 Mi Nailsin tilaukseni saapui aivan loppu kuusta, saatiinhan tähänkin postaukseen sentään jotain materiaalia! Kartutan tätä Dance Legend valikoimaani selkeästi hitaasti, mutta varmasti. Wow Prism lakkoja täytyy saada ainakin pari vielä lisää. Powder Perfect merkin rantautuminen Mi Nailsille ja Suomeen oli ehdottomasti yksi kuukauden kohokohdista.

Bogeyman, Party Time & Isolde

Viime kuussa epäilin unohtaneeni jotkut saapuneet ja niinhän siinä tosiaan kävikin. Jossain vaiheessa vihdoin muistin nämä kynsikirppikseltä ostamani kolme lakkaa. 

Storm, Truth or flare & All Sparks
Jo tässä vaiheessa pystyn sanomaan, että tammikuusta ei todellakaan tule näin maltillinen saapuneiden osata. Saatoin hieman hullaantua tilaamaan "pari" lakkaa Harlow'lta, kun kerrankin saatavilla oli usemapi himotuslistaltani löytynyt lakka. Ja jospa nämä pidempään matkalla viipyneet ostokset saapuisivat jossain vaiheessa. Niistä sitten enemmän kun ne saapuvat.

8 kommenttia:

  1. First Class Desires on herkku, joka itseltäni puuttuu mutta houkuttelis kovin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vaan tummat lakat viehättää, on se oikein kaunis yksilö :)

      Poista
  2. Aijai, Bogeyman ja Party Time, onneksi niitä ei tarvii enää himoita, löytyy ja ihania ovat. Samoin Storm, en olekkaan muuten käyttänyt sitä piiitkään aikaan. Mut noi muut, odotan innolla että pääsevät näytille sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne polttelee jo aikalailla päästä testaamaan niitä, ei vaan oo oikein ehtinyt..

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Näyttää kyllä siltä, pitäis vaan vielä ehtiä lakkaamaankin sillä :)

      Poista
  4. Voi vitsi, Storm saisi kyllä muuttaa pikimmiten myös omaan lakkalaatikkooni... Se on niin upean näköinen kaikissa kuvissa, että pakkohan se on jossain vaiheessa itsellenikin kotiuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miullakin sen kanssa kesti, mutta kerrankin satuin kirppiksellä oikeaan aikaan paikalle ja sattui hyvä satsi lakkoja kohdalle..

      Poista