tiistai 13. tammikuuta 2015

Mirror Mirror on the wall

Kauan odotettu Cirquen Mirror Mirror löysi vihdoin perille reilun kuukauden matkanteon jälkeen. Luonnollisesti sillä oli pakko lakata heti ensimmäisen tilaisuuden koittaessa. Yllättäen en kuitenkaan meinannut keksiä, millaisen lakkauksen sillä toteuttaisin ja lopulta näistä kynsistä tulikin hieman väkinäisen tuntuiset. 

Mirror Mirror oli koostumukseltaan todella erikoinen - niin pitkään kun kerrokset pysyivät sopivan ohuina, ei lakan kanssa ollut mitään ongelmaa. Kuitenkin siinä vaiheessa kun sitä lipsahti liikaa kynnelle, se ei meinannut kuivua millään ja lähti liikkumaan kynnellä erikoisesti. Kaksi ohutta kerrosta kuitenkin riitti peittämään lyhyehköt kynteni. Seuraavalla käyttökerralla täytyy ehdottomasti muistaa ne ohuet kerrokset.


Picture Polishin Cyan ei ensi näkemältä juurikaan vakuuttanut minua, kuvittelin sen olevan tavallinen ja tylsä lakka. Mitä enemmän siitä kuitenkin näin kuvia, sitä selvemmäksi kävi, että se olisi hankittava. Cyan levittyi moitteetta ja peitti myös kahdella kerroksella, tosin pidemmille kynsille kolmas luultavasti olisi ollut tarpeen.


Halusin kokella, kuinka Mirror Mirror suostuisi yhteistyöhön dotting toolin kanssa ja pilkuttelinkin nimettömän ja keskisormen kynnet sillä. Yllättävän hyvin se lopulta toimi ja sain pilkut kynsille asti. Tosin luulen, että cremelakka olisi toiminut näissä kynsissä paremmin Cyanin tilalla ja juuri siitä syystä nämä kynnet eivät oikein iskeneet. Molemmat lakat olivat todella kauniita, mutta yhdessä eivät parhaimmillaan.

Nyt Mirror Mirrorin varalle on jo parikin ideaa, joten voi olla, että se löytää tiensä uudelleen kynsille aika pikaisesti.

20 kommenttia:

  1. Pitääpäs muistaa lakata ohuita kerroksia sitten kun keksin minkä lakkauksen teen Mirror Mirrorilla! :) Ihanat kynnet sait aikaiseksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se oli ihan selväkin asia, mutta itselle tuotti alkuun silti pieniä ongelmia :D Kiitos!

      Poista
  2. Tosi ihanat kynnet! Mua alkaa toi Cyan pikku hiljaa himottaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Cyan on aika herkku, paljon kauniimpi kuin alunperin ajattelin :)

      Poista
  3. Oijoih tuo Mirror Mirror on upea! Ja tosi nätit kynnet sait sen ympärille taiteiltua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan uniikki lakka on omassa kokoelmassani, vaikka taitaa noita vastaavia olla muiltakin merkeiltä.. Kiitos Nena <3

      Poista
  4. Toi Mirror Mirror on jotain niiin uskomattoman hieno :) Eikä kyllä Cyanissakaan mitään vikaa ole. Nam! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä ottaenkin monet indiet on aivan uskomattoman kauniita, alan olla niille ihan myyty :)

      Poista
  5. Joo, ehdottomasti ohuita kerroksia, muuten lakka paakkuuntui kynsien kärkiinkin. Nättejä kumpainenkin lakka ja hyvin pelaavat yhteen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli käytökseltään tosi jännä vähän paksummalla kerroksella, aina nopeasti kävi selväksi, ettei siitä tullut mitään. Yhden kynnen jouduin lopulta uusimaan, kun ei vaan onnistunut :D

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Ei yhtään harmita pieni tuhlaaminen, kun sai tän kynsille asti :)

      Poista
  7. Täytyypä koittaa paitsi muistaa niin myös osata toteuttaa nimenomaan nuo ohuet kerrokset jahka omani korkkaan! Ihana lakka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin sen kanssa oli houkutus vähän paksumpiinkin kerroksiin, kun alkuun se tuntu siltä, että ei se ohuilla voi peittää millään. Ihana on <3

      Poista
  8. Voihan kehvele, kun pitää olla kynsilakkatipattomalla juuri silloin, kun Mirror Mirrorin viimeinen erä julkaistaan... Tasan ei käy onnen lahjat. Mutta ihanat kynnet olet sillä taikonut ja upea väriyhdistelmä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta se FUN Lacquerin lakka taitaa olla kuitenkin aika vastaava, jos tällaista kaipailet tipattoman jälkeen! Kiitoksia :)

      Poista
  9. Tosi kauniit kynnet <3 ihana yhdistelmä !

    VastaaPoista
  10. * syvä huokaus * Mikä lakka toi Mirror Mirror ♥_♥
    Miusta nää kynnet on upeat, hyvin pelaa lakat yhteen ^.^

    VastaaPoista