tiistai 12. toukokuuta 2015

Parit vesimarmoroinnit

Edellisissä kynsissä nähty She Twerks Out oli vielä muutaman kynsillä olo päivän jälkeen sen verran hyvässä kunnossa, että halusin halusin pitää sen kynsillä ylimääräisen päivän ajan. Aikeissa oli ollut jo pidemmän aikaa tehdä vesimarmorointi ja tämä tuntui sopivalta tilaisuudelta treenata. Valitsin She Twerks Outiin sopivaa väriä, joilla marmoroin. Käytetyt lakat olivat Kikon 341 sekä 620 ja Essien Blossom Dandy.

Pullossa lakat näyttivät paremminkin tuohon kynsillä olleeseen glitteriin sopivilta, mutta varsinkaan kuvissa ei tosiaan näytä tilanne siltä. Hyvin näillä silti se ylimääräinen päivä meni ennen kuin piti alkaa glitteriä poistamaan kynsiltä. 



Marmorointi into jäi päälle ja heti seuraava lakkaus piti toteuttaa samalla tekniikalla. Olin jo pidemmän aikaa suunnitellut vesimarmorointia näillä sävyillä ja nyt vesikippo oli viime lakkauksen jäljiltä pöydällä. Tässä käytetyt lakat olivat China Glazen More To Explore sekä OPIn Sorry I'm Fizzy Today sekä I Just Can't Cope-acabana. 



Innostuin marmoroinnista sen verran paljon, että hurjistuin marmoroimaan kaikki kynnet. Kynnet tuntuivat kuitenkin hieman levottomilta sellaisenaan, joten päädyin säilyttämään kynsistä parhaiten onnistuneet ja muiden päälle lisäsin kerroksen Sorry I'm Fizzy Today'ta rauhoittamaan lakkauksen yleisilmettä. 



Nyt tuli aikanakin pitkästä aikaa harjoiteltua vesimarmorointia ja saatoin taas hieman innostua. Jospa seuraavaan kertaan ei menisi yhtä paljon aikaa kuin nyt oli viime kerrasta.   

11 kommenttia:

  1. Vau, upeita marmorointeja!! Oot tosi tasaiseksi saanut nuo kuviot, hatunnosto siitä! Jännän siniseltä näyttää muuten nyt taas Blossom Dandy tuossa yhdistelmässä, kun se kuitenkin on aika selvästikin minttu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo Blossom Dandyn erikoinen väri saattaa johtua osittain myös huonosta kuvasta, mutta kyllä se silti sai myös ihan erilaisen vivahteen ensiseen verrattuna..

      Poista
  2. Kyllä olet taitava, unohduin pitkäksi toviksi ihailemaan sun muitakin luomuksia. Aivan upeita lakkauksia!

    VastaaPoista
  3. Mielettömän upeat lakkaukset taas! Oih ja voih! <3

    VastaaPoista
  4. Tosi upeita marmorointeja! Niin ihanan värisiä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) On kyllä sellanen kirkas kausi muutenkin päällä, että nää sattu siihen just sopivast!

      Poista
  5. Wau, upeita marmorointeja! Tosi hyvin oot onnistunu näiden kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Harmittaa, ettei tuu useammin tartuttua noihin marmorointivälineisiin, se on muka aina niin monimutkaista, mutta lopputulos olis kyllä sen vaivan arvoinen..

      Poista