torstai 7. toukokuuta 2015

Turvallinen resepti

Kokeilemattomia lakkoja tosiaan olisi vaikka millä mitalla, mutta niistä mikään ei houkutellut. Ehdin lakata kynnet jo kerran ennen näitä, mutta ne menivät poistoon samantien valmistuttuaan. Piti siis jälleen kerran tarttua tuttuihin ja turvallisiin lakkoihin, joilla ei voi epäonnistua. 

KBShimmerin She Twerks Out ihastutti edellisellä käyttökerralla ihan täysillä ja olin halunnut sen uudestaan kynsille jo pidemmän aikaa. Muistelin, että lakka olisi peittänyt hieman paremmin, mutta jostain syystä en meinannut saada glitteriä kynsille niin hyvin kuin olisin toivonut. Kolme kerrosta kuitenkin peitti kohtullisesti ja lakka on kynsillä yksinkertaisesti niin upea, etten jaksa vaivata päätäni pienellä ongelmalla. 



Muille kynsille lakkasin pari kerrosta China Glazen Aquadelic:ia. Toisena vaihtoehtona oli Essien Blossom Dandy, mutta en sitten osannut siihen tarttua, sillä vastahan se kynsillä nähtiin! Päälle leimasin China Glazen Techno Tealia ja Uber Chic Beautyn 1-01 -laattaa käyttäen kiekurakuviot. 



Tämä värimaailma se jaksaa ihastuttaa kerta toisensa jälkeen! Pakko tosin myöntää, että ehkä tuon Aquadelicin tilalla olisi toiminut ilmettä raikastamassa paremmin valkoinen, mutta ei tässäkään vaihtoehdossa ole valittamista.

19 kommenttia:

  1. Nää on ihan täydelliset <3 Tuo glitteri on jotain upeaa. Kaiketi kokonaisuus mun silmään on tosi hyvä vaikka mietiskelit valkoisen sopimista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo on tällä hetkellä ehdottomasti yks miun lempilakoista, aivan upea <3

      Poista
  2. Munkin mielestä tää kokonaisuus on todella kaunis, ihanat lakat ja sopivat hyvin yhteen! :)

    VastaaPoista
  3. Nämä on niin sua! Aivan mahtavat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niinhän nää vähän oli, oon aika ennalta arvattava :D Kiitti!

      Poista
  4. Ihanat, täydelliset kynnet! Näillä aineksilla ei tosiaan voi epäonnistua! She Twerks Outia ihastelin sun edellisissäkin kynsissä ja nyt tuli sellainen olo, että pakko saada tuo Techno Teal leimaustarkoituksiin. Siis ottaisin innolla koska vaan tällaiset kynnet itselleni, niin hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin kummasti nää turkoosit yms. taitaa olla meille pieni yhteinen heikkous :D Molemmat noista on kyllä ihan huippuyksilöitä, en voi muuta kuin suositella. Techno Teal on leimausten lisäksi oikein mainio myös ihan kynsillä!

      Poista
  5. Tosi upeat kynnet :)! Aivan loistava yhdistelmä

    VastaaPoista
  6. Nää on aivan ihanat <3 Mulla on muuten sama kuvio leimattuna kynsille tällä hetkellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suorastaan ärsyttää nuo laatat, kun niissä on niin kivoja kuviota, haluaisin löytää niistä jotain valittamista ihan periaatteesta :D

      Poista
  7. Ihanat värit! Todella kauniit kynnet sulla :)

    VastaaPoista
  8. Ai ku on mun mieleinen lakkaus.... <3

    VastaaPoista