tiistai 2. kesäkuuta 2015

Essencen rantautuminen Jyväskylään

Essencen tuotteet rantautuivat vihdoin myös Keski-Suomeen ja lähi Minimanista piti ehdottomasti käydä valikoima tutkailemassa. "Yllättäen" sieltä muutama tuote lähti myös matkaan ja niistä ensimmäinen nähdään tänään kynsillä. 

Olen jo pidempään kaipaillut aivan tavallista vaaleansinistä cremelakkaa ja kun sellainen hyllyssä kerran nökötti parin euron hintaan, en enää voinut vastustaa kiusausta. Lakka on #39 Blue bubble di blue, joka yllätti minut laadullaan positiivisesti. Olen aiemmin jopa hieman vältellyt Essencen lakkoja, olin jostain syystä kuvitellut niiden siveltimen hurjan leveäksi ja muutenkin huonoksi. Sivellin kuitenkin yllätti ja oli suorastaan mainio ja teki lakan levittämisen helpoksi. Ainoaksi ongelmaksi tämän kanssa muodostui melko voimakas kupliminen, mikä onneksi peittyi käytännössä kokonaan päällyslakan alle. 


Koristeluna toimi ns. blobbicure(onko tälle olemassa jokin suomenkielinen nimitys??) johon käytin OPIn DS Glamouria. Kaikille kynsille en halunnut samanlaista koristelua, vaan muille kynsille lisäsin yhdet Mi Nailsilta saadut kristallit, joita näkyi nyt saavan myös yksittäisinä väreinä aiemman kokonaisen hyrrän lisäksi.

Nimettömän kynnelle kokeilin Essencen Gel Top Coatia, mikä ei ainakaan holon päälle tuntunut sopivan ollenkaan. Keskisormen kynnelle on kerros Seche Viteä ja lakkaus näyttää siinä mielestäni todella paljon paremmalta myös kuvissa. Olen ollut viime viikot hieman pulassa, sillä onnistuin jättämään sekä alus- että päällyslakkani toiselle paikkakunnalle, mutta onneksi kotoa löytyi jotain pullonpohjia vielä. Ilman pikakuivattavaa en kyllä kynsiäni enää kovin mielelläni lakkaisi..

10 kommenttia:

  1. Mä kokeilin tätä tekniikkaa kerran ja sain aikaiseksi palloja kynnelle... Ne ei siis levinnyt mihinkään :). Sitten yhtäkkiä jokainen paller koki maagisen antautumisen ja lysähti kasaan niin että lakkaa oli rystysillä asti. Kun ei osaa, niin ei osaa! Nää sun versiot on kyllä tosi nätit ja mukava kuulla, että Jyskyläänkin on saatu Essenceä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vähän kikkailuahan tuo meinasi olla täälläkin, mutta ehkä seuraavalla kerralla ollaan kumpikin jo vähän taitavampia ;) Kiitoksia!

      Poista
  2. Mainiosti onnistuneet blobbicuret tässä ja voi että kun toi DS Glamour on vaan niin ihanainen lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! DS se vaan ihastuttaa kerta toisensa jälkeen, pitäis muistaa käyttää vähän useammin, mutta toisaalta eihän sitä meinaa raaskia käyttää, ettei vaan mene loppumaan :D

      Poista
  3. Jes, itekkin kävin viime viikolla JKL Minimanissa ostamassa pari essenceä, ihan mahtavaa että sielläkin on nykyään :) superkauniit kynnet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Sattuu olemaan vielä melkeinpä oma lähikauppa tuo, ettei ainakaan liian kaukana ole.. Voi tosin tulla vähän kalliiksia, onneksi ovat sentään halpoja!

      Poista
  4. Kauniit kynnet! Täytyy itsekin kokeilla tuota tekniikkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo oli aika hauska, suosittelen harjoittelemaan tosin vähän enemmän kuin itse tein, vaikka kiekolle :D

      Poista
  5. Näyttääpäs kauniille. :) Etenki koristelut on mieleen!

    VastaaPoista