keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Essence - I'm So Fluffy

Seuraava Essence, The Pastels -sarjan 03 I'm So Fluffy, pääsi vihdoinkin kynsille. Muutama hankkimani Essence on pyörinyt lakkauspöydälläni odottamassa inspiraatiota. Yhtenä iltana kynnet kuitenkin kaipasivat yksinkertaisesti yksiväristä lakkausta, joten päätin tarttua tähän vihdoin. I'm So Fluffy edellisen kokeilemani Essencen tavoin laadultaan mainio lakka, joka peitti kynnet käytännössä kahdella kerroksella, yhteen kynteen taisin lakata vielä kolmannen.

Jotenkin tästä lakasta tuli mieleen toinen kohtalaisen uusi hankinta China Glazen More To Explore. Kuvittelin lakkojen olevan hyvinkin samankaltaisia, mutta olihan niissä sittenkin enemmän eroa kuin kuvittelin. I'm So Fluffy oli selkeästi vaalempi ja pastellisempi.



Valkoiset koristelut tuntuivat tähän lakkaan aika turvalliselta valinnalta ja vielä kun käsillä oli ihanat valkoiset neliöniitit Mi Nailsilta*, oli valinta aika selkeä. Niittien seuraksi leimasin kynsille BP-02 -laatasta Pueenin valkoisella leimauslakalla. Tuo laatta on kokonaisuutena aivan mieletön, sen kaikki kuviot ovat todella kauniita ja toimivuudeltaan laatta on aivan huippuluokkaa. 



Nämä pari hankkimaani Essenceä ovat ehdottomasti vakuuttaneet minut laadullaan, ehkä pitää lähteä hankkimaan muutama lisää. Tällä hetkellä suurin ongelma tosin on se, että laatikoissani ei yksinkertaisesti ole enää tilaa uusille lakoille. Jostain pitäisi siis ilmeisesti luopua tai lopettaa uusien hankkiminen, mikä ei varsinaisesti kuulosta kovinkaan todennäköiseltä. 


*Tuote saatu, linkkien klikkaaminen ei hyödytä minua mitenkään.

1 kommentti: