perjantai 19. kesäkuuta 2015

Delicate

Kynsille piti saada pikaisesti joitain, mikä sopisi yhteen parinkin eri asun kanssa ja nuo asuthan tietenkin olivat aivan toistensa vastakohdat. Pakko myöntää, että en sitten lopulta keksinyt, miten tämän olisin toteuttanut, joten laitoin kynsille vain jotain ja päätin, että se saa kelvata.



Valitsin kynsille vaaleanpunaisen Kikon nro 505, minkä olemassaolon olin käytännössä päässyt unohtamaan. Olen tainnut tätä käyttää vain kerran aikaisemmin, varmaankin noin vuosi sitten. Yllätyin taas kerran positiivisesti Kikon loistavasta levittyvyydestä, tämän jäljiltä ei yksinkertaisesti jäänyt mitään siivottavaa. Kahden kerroksen jälkeen olin vielä hieman epävarma lakan täydestä peittävyydestä ja lisäsin vielä kolmannen. 



Keskisormen kynnelle lakkasin kolme kerrosta Cirquen Mirror Mirroria, mikä on ehdottomasti enemmän kullanvärinen kuin olin muistanut. Jotenkin ajattelin tämän olevan hopeinen. Hieman tekisi mieli hankkia KBShimmerin kevätkokoelman vastaavat lakat, joiden pitäisi ehdottomasti olla enemmän hopeiset. Leimatkin piti siis ehdottomasti tehdä kultaisella. Leimat ovat Uber Chic laatasta 1-02 China Glazen 2030:lla leimattuina.

Eihän näistä nyt tosiaankaan tullut kovinkaan neutraalit, kaiken kanssa sopivat, mutta eiköhän näilläkin pärjää.

10 kommenttia:

  1. Oisko sunkin Mirror Mirrorin lakkapohja värjäytynyt? Mun kappaleessa ainakin glitterit on vuotaneet väriä ja pohja on selvästi kellertävä. Nätit kynnet joka tapauksessa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se kyllä selittäis aika paljon! Mietin jo, että oliko mahdollista, että se oikeesti on ollut noin kultainen. Kyllähän siinä sellainen pieni kultainen vivahde ennenkin oli, mutta nyt siitä oli jo vaikea löytää mitään hopeista :/ Harmittaa, ei tuon hintaiselle lakalle saisi käydä noin.

      Poista
    2. Miulla kanssa värjääntynyt pohja :/ Saa nähdä miten KBShimmereiden käy, omistan niistä hitulalakoista kaksi.

      Poista
    3. Kovin ärsyttävää :/ Ainakin noita KBS:n lakkoja jossain kehuttiin siitä, että niissä ei vaikuta alunperinkään olevan sitä pientä kultaista vivahdetta, mikä Mirror Mirrorissa oli, et ehkä se ei olis niin altis tuolle värjäytymiselle.. Never know.

      Poista