tiistai 30. kesäkuuta 2015

Mökkikynnet

Edelliset kynnet olivat ehtineet melkein viikon ikään ja ennen mökille lähtöä oli pakko kehittää jotain todella nopeaa. Olin varmaan melkoisen koominen näky, kun yritin saada viimeisiä tavaroita pakattua ja syötyä melkein märillä kynsillä ja pitihän näistä vielä kuvatkin ehtiä ottamaan. Tällä hetkellä istun bussissa matkalla kohti Savonlinnaa ja yritän epätoivoisesti opetella käyttämään Bloggerin mobiiliversiota. Tabletilla postauksen kirjoittaminen ei todellakaan ole mielipuuhaani. Ainakaan en millään keksi, kuinka saisin noiden kuvien paikkaa vaihdettua, ehkä siirrän ne kun pääsen koneelle ensi viikolla.

Kynsille piti saada jotain kesäisen pirteää ja oranssia ei ollut kynsillä näkynyt hetkeen, joten kaivoin essin Kikon SugarMat lakan numero 640, joka vaati kolme kerrosta peittääkseen, eivätkä kerrokset meinanneet millään kuivua, kun sudin niitä pikatahdissa kynsille. Näiden kanssa ei siis tosiaan olisi ainakaan haitaksi, jos odottaisi muutaman minuutin kerrosten välillä. Päällyslakka oli siis näiden kynsien päälle aivan välttämätön. 

Olisin halunnut tehdä kynsille tuplaleimaukset, mutta aika ei riittänyt. Leimattujen kynsien alle sudin kolme kerrosta OPIn Do You Take Lei Away:ta, joka on Don't Pretzel My Buttons'in tavoin hieman liian likainen sävyltään ihoani vasten tai sitten tämä tökki muuten vain. Peittääkseni hieman tuota pohjaväriä töpöttelin muovipussia(kelmurulla ei halunnut tulla löydetyksi) apuna käyttäen hieman OPIn kultaista Glitzerladia kynsille. Leima on MoYou Londonin Pro XL 06 -laatalta, leimauslakkana Mundo de Unasin oranssia. 

Loppuviikko taitaa vierähtää reissin päällä, kynsiin palataan luultavasti taas ensi viikon alkupuolella! Toivottavasti se kesäkin nyt vihdoin olisi täällä :) 

10 kommenttia: