tiistai 7. heinäkuuta 2015

Opettelua siirtokuvien kanssa

Essien Flowerista oli ensinäkemältä todella houkutteleva kokoelma kokonaisuutena, mutta sain siitä alunperin hankittua vain yhden lakan, Blossom Dandyn. Olin jo käytännössä päättänyt olla hankkimatta mitään muuta, mutta mieli muuttui ja kokoelman nimikkolakka tuli pienoisen lakkatilauksen mukana. 

Flowerista on väriltään todella kaunis, eikä ole kynnellä liian tumma, kuten monilla vastaavilla sävyillä tuntuu olevan taipumus. Flowerista peitti kahdella helpolla kerroksella, se on koostumukseltaan ehkä hieman paksua, mutta luultavasti juuri tästä syystä se tuntui menevän juuri sinne minne pitikin, eikä karkaillut kynsinauhoille. 



Nimettömän kynnelle lakkasin kerroksen L'orealin Confettista. Tämä on yksi niistä lakoista, jotka oli aikoinaan pakko saada, mutta enpä ole tainnut sillä lakata aiemmin kuin yhden kerran. 

Keskisormen ja nimettömän kynnelle valitsin pitkästä aikaa siirtokuvat.  Näitäkin omistan kamalan kasan, enkä koskaan tule käyttäneeksi. Jotenkin en saa niitä koskaan aseteltua kynnelle järkevästi ja lopulta koko siirtokuvat jäävät käyttämättä. Käyttämäni siirtikset olivat Blue Sea -merkkisiä, Mi Nailsilta joskus aikoja sitten hankittuja.


Flowerista-kokoelmasta tuli sitten hankittua vielä kolmaskin lakka, joka odottaa vielä kynsille pääsyä. Siitä enemmän ehkä seuraavalla kerralla.

6 kommenttia:

  1. Tuo lakka on kyllä makian värinen. Kaunis lakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis ehkä harmittanu jos se olis jäänyt hankkimatta! Kiitos :)

      Poista
  2. Onpa kaunis lakkaus ♥ Ja tää violettikin on melko namu, vaikkei violetit yleensä muhun iskekään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ainakin miulla on näitten violettien kanssa se hyvä puoli, että harvemmin ainakaan tulee hankittua vahingossa dupeja, kun niitä on sen verran vähän. En oo oikein violetilla koskaan syttynyt missään muodossa, mutta viime aikoina niitäkin on kummasti alkanut kertymään..

      Poista
  3. Ihanan värinen lakka :) ja nätit kukkaset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli väriltään kyllä vieläkin kauniimpi kuin olin uskaltanut toivoa, tosi ihana <3

      Poista