perjantai 10. heinäkuuta 2015

OPI Color Paints - ensivaikutelma

Sain vihdoin ja viimein hankuttua ensimmäiset vesivärilakkani OPIn Color Paintsien muodossa, jos näitä nyt voi varsinaisesti sellaisiksi kutsua. Näissä on huomattavasti enemmän pigmenttiä ja kirkkaammat värit kuin muissa vesivärilakoissa. Pohdin pitkään näiden ja Essien vastaavien välillä, ja päädyin näihin pitkällisen pohdinnan jälkeen. Näin jälkikäteen ajatellen olisi ehkä kannattanut aloittaa näiden kanssa jostain yksinkertaisesta ja helposta ja kokeilla näiden käyttäytymistä, mutta eihän se ole ennenkään kuulunut tapoihin.

Aloitin näiden tekemisen jo edellisenä iltana lakkaamalla kynsille kerroksen Essien Licoricea pohjaksi. MoYou Londonin tilaus tuli juuri sopivasti samana päivänä upeine Tropical-laattoineen, joten molemmat pääsivät samaan lakkaukseen. Kokeilunhengessä leimasin Rican valkoisella Whiteoutilla Tropical 03-, 04- ja 20-laatoista eri leimat jokaiselle kynnelle ja lisäsin päälle kerroksen päällyslakkaa.



Noin kymmenen minuutin odottelun jälkeen aloin väritellä Color Paintseilla(Pen & Pink, Purple Perspective, Indigo Motif, Turquoise Aesthetic & Landscape Artist) ja Essien Muse, Myselfilla leimoja. Ainakin näin aloittelijan käsissä näissä oli pigmenttiä vähän liikaakin ja jouduin ohentamaan näitä kirkkaalla lakalla. Värit sekoittuivat todella hyvin keskenään ja niillä sain aikaan eri vivahteita väreistä. 



Tosiaan useampaan otteeseen kävi mielessä, että olisi varmaankin kannattanut aloittaa jostain vähän yksinkertaisemmasta, ei nimittäin ollut ihan helppoa ja sen näkee myös lopputuloksesta, vaikka ihan hauskat näistä tuli näinkin. Color Paintsien varalle on päässä hurja määrä ideoita ja niitä varmasti nähdään kynsillä vielä useaan otteeseen. Pakko myöntää, että Essien Silk Watercolor -lakat tekisi mieli vielä hankkia hieman erilaiseen käyttöön kuin nämä, mutta ainakin toistaiseksi yritän vastustaa kiusausta. Tuo yksi kokeilemani, Muse Myself, ainakin vakuutti laadullaan. 

30 kommenttia:

  1. Nää on just upeat! Kauniin värikkään eikä hailakat kuten esim. Essien lakoilla olisi tullut. Valkoinen leima väritettynä mustan päällä kaipaa kuitenkin paljon enemmän väriä osakseen kuin musta leima valkoisella kynnellä. Itsekin olen sitä miltä, että OPI:t ja Essiet on molemmat ihania ja sopivat hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin, joten on täysin perusteltua omistaa molempia :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Totta muuten, enhän mie osannut sitä noin ajatellakaan! Muutenkin kun näillä nyt on tässä leikkinyt enemmän, alan kyllä vakuuttua entistä enemmän :) Mutta Essiet taitaa silti olla jossain vaiheessa ostoslistalla :)

      Poista
  2. Nää on kyllä todelliset kesäkynnet, tosi mageet! :) Kivasti nuo värikkäät kuviot pompsahtaa esille tuosta mustasta taustasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei tullu tosiaan liian synkät, vaikka musta on kuitenkin aika isossa osassa näissä..

      Poista
  3. Wauu, on kyllä niin hienot!! :)
    Mun on varmaan jossain vaiheessa pakko kokeillla samantyylistä lakkausta! :D

    VastaaPoista
  4. Upeat! =) Tämä on hauskaa ja rentouttavaa puuhaa tämä leimojen maalailu! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yllättävän vaikeaa se tavallaan oli myös, mutta aika hauskaa :)

      Poista
  5. Ihanan värikkäät ja todella kauniit :)

    VastaaPoista
  6. Hauskat kynnet! :) Ei nämä oikeasti näytä mitenkään siltä, että tekeminen oli hankalaa. Omaan silmään omat kynnet vaan näyttää aina niin erilaisilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ehkä se hankaluus vaan johtu ihan siitä, ettei ollut aiemmin tullut tehtyä mitään vastaavaa ja meni vähän opetteluksi koko homma.Seuraavalla kerralla varmaan jo paljon helpompaa :)

      Poista
  7. Oi mikä väriloisto! Todella kauniit kynnet :) ♥

    VastaaPoista
  8. Just kivat!! Mä sain itse ensialkuun Color Paintseilla jotenkin tylsempää jälkeä kuin Sheer Tintseillä, mutta nähtävästi niillä voi tosiaan tehdä jotain kivaakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos :) Miulla ei itsellä tosiaan oo mitään vertailukohtaa, mutta eiköhän näillä saa aika kivasti erilaisia juttuja tehtyä.

      Poista
  9. On kyllä hienot, wau :) kivan näköiset mustaa leimaa vasten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitää varmaan seuraavaksi kokeilla valkoisella pohjalla, sekin varmaan näyttää ihan jännältä :)

      Poista
  10. Törkeän hienot!! Pakko varmaan kokeilla itse jotain vastaavaa lähiaikoina!

    VastaaPoista