maanantai 27. heinäkuuta 2015

Color Paints vesimarmorointi

Viime kerralla esittelin tämän lakkauksen pohjana toimineen KBShimmerin Alloy Matey!:n ja tällä kertaa näette millaiset koristelut kyseinen lakka sai osakseen. 

Jo siinä vaiheessa, kun näin Mallen OPIn Color Paints -lakoilla tekemän liukuvärjäyksen hopeisen glitterin päälle, sain päähäni tehdä niillä vesimarmoroinnin vastaavalla tavalla. Alloy Matey! oli aivan selvä valinta marmoroinnin pohjalle. 


Käytin vesimarmoroinnin tekemiseen muutaman tunnin huoneenlämmössä seisonutta vettä ja tavallista pahvimukia. Vesimarmorointiin käyttämäni lakat olivat OPIn Purple Perspective, Turquoise Aesthetic sekä kirkkaana lakkana Nail Envy, jonka olin lukenut toimivat marmoroinnissa loistavasti. Kaikki kolme lakkaa käyttäytyivätkin oikein mallikkaasti tässä tarkoituksessa ja sain kohtuullisen helposti marmoroinnin tehtyä, vaikka aikaahan siinä vierähtää melkoisesti siltikin. 


Tarkoituksenani ei alunperin ollut tehdä marmorointeja kaikille kynsille, vaan ajattelin jättää glitterin parille kynsille sellaisenaan. Kuitenkin jo siinä vaiheessa, kun nostin ensimmäisen kynnen vedestä, tiesin tekeväni marmoroinnin sittenkin kaikille kynsille. Marmorointi näyttä aivan uskomattoman hienolta tuon upean glitterin päällä.


Harvoin olen ollut tekemiini lakkauksiin näin tyytyväinen, joku tässä yhdistelmässä kolahti täysillä! Lakkaus näytti siltä, että se olisi yhtä hyvin voinut olla esimerkiksi Dance Legendin Wow Prism -lakoilla tehty, efekti ole hieman vastaava. 

Näistä tykkäsin kuin hullu puurosta - mites te?

23 kommenttia:

  1. Onpas kyllä tosi ihanat! Tuo Alloy Mateyn valinta pohjalle oli ihan nappisuoritus, nimenomaan näyttää ihan Wow Prismin lakoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joskus yritin Wow prism -lakoilla marmoroida, mutta kuvion piirtäminen oli todella vaikeata.. Mahtavaa, että vastaava lopputulos onnistuu nyt näiden avulla.

      Poista
  2. Mielettömän hienot! Pitää kyllä testata näitä OPI.n lakkoja vesimarmorointiin ja just tälläviisiin glitterin päälle :). Ethän poista näitä lakkauksia koskaan, ethän <3?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olisko nää sellaset hyvät loppu elämän kynnet ollu :D nää oli vielä harmittavan vähän aikaa kynsillä, kun oli niin paljon kokeiltavaa odottamassa :/

      Poista
  3. Nimenomaan kuin hullu puurosta - minäkin! Todella näyttävät ja onnistuneet. Voisi luulla että tuollaisen holotuksen lomasta ei saa enää selvää muista kuvioista, mutta näköjään saa ja se kyllä toimii. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos <3 vähän samaa pelkäsin, mutta pakko oli kokeilla ja olihan se ihan kokeilun arvoinen juttu :) näitä vois joskus kokeilla eri väreillä.

      Poista
  4. Vau! Mä meinasin tänään kans vesimarmorida Color Paintseilla hopean glitterin päälle :DD tosin mulla on vaan keltanen ja vihree.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin sun marmoroinnit jo kattomassa, toimii ihanasti muös muilla väreillä selkeästi <3

      Poista
  5. Ihan mielettömän kauniit! :) Pakko koittaa itsekin tällaista marmoria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ehdottomasti voin suositella kokeilemaan, oli aika helppoa noilla marmorointi ja lopputulos ainakin oli aivan ihana!

      Poista