torstai 30. heinäkuuta 2015

Lakkojen Top 10

Belegwen haastoi kaikki listaamaan omat Top 10 suosikkilakkansa ja pitihän sitä itsekin yrittää tuollainen listaus tehdä. Yritin liikoja miettimättä saada kokoon kymmenen lakan joukon ja varmasti joitakin suosikkeja jäi poiskin, mutta tältä lista näyttää juuri tällä hetkellä. Mini näistä on sellaisia, jotka ovat myös kynsille päätyneet jo useaan otteeseen, vaikka mahtui mukaan myös pari uudempaa suosikkia.

Lakat eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä, sellaisen listan tekeminen olisi ollut käytännössä mahdotonta. Linkittelin lakat vielä postauksiin, jossa ne esiintyvät.

1. Essie - Blossom Dandy. Erilaisille minttulakoille olen alkanut syttyä vasta viime aikoiina ja niitä löytyy vielä tälle hetkellä aika vähän itseltäni. Tämä on kuitenkin mintuista se oma suosikkini, joka vakuuttaa ihanalla värillään ja loistavalla koostumuksella.


2. OPI - Sorry I'm Fizzy Today. Tämä on jo pidempiaikainen suosikki ja olen vakavasti harkinnut varapullon ostamista tästä. Koostumus ei ole aivan niin hyvä, kuin toivoisin, mutta ihana väri saa tarttumaan pulloon kerta toisensa jälkeen. Tämä on värinä ilmeisesti hieman hankala, sillä moni muukin kokeilemani vastaava sävy on ollut koostumukseltaan hieman hankala.


3. OPI - Ds Glamour. Mitähän tästä oikein osaisi sanoa? Ihana, ihana lakka, jota ei valitettavasti enää valmisteta. Ehdottomasti sinisistä lakoista suosikkini. Tämä on varmaankin lakoistani se kaikkein arvokkain ja harvinaisin. Tästä omistan jopa varapullon, vaikka olen harkinnut siitä luopumista, sen verran harvoin sitä tulee kuitenkin käytettyä.


4. OPI - Teenage Dream. Listan toinen HTF-lakka, jota en meinaa raaskia käyttää, sillä pelkään sen loppuvan. Tämä on yksi ensimmäisistä hankkimistani merkkilakoista ja varmaankin ensimmäinen eBay-ostokseni ja hetkeäkään en ole katunut. Tällä ei ole tullut lakattua hävettävän pitkään aikaan, tilanne täytyy korjata mahdollisimman pian kesäloman loppumisen jälkeen. Kaikki tällä tehdyt lakkaukset näyttäisivät olevan ajalta ennen blogia.

5. Glam Polish - Charmed. Melkein mikä tahansa uusista Glam Polish -lakoistani olisi voinut tälle listalle kuulua. Tämä on väriltään aivan ihastuttavaa ja upea hologlitterit sädehtivät upeasti auringossa. Sävynä tämä ei ole liian hempeä vaaleanpunainen, vaan ennemminkin roosanvärinen.


6. Kiko - 641. Tämä on Sorry, I'm Fizzy Today tekstuurikaksonen. Pohjaväriltään nämä kaksi ovat melko samanväriset, mutta on tekstuuri ja sisältää huikean määrän kultaista glitteriä. Tämä lakka on monesti se, johon tartun kiireisenä hetkenä ilman aikaa koristeluille. Tämä näyttää yksinkin kynnellä upealta. Ainoa miinus lienee tämän kanssa se, etten osaa sitä monestikaan koristella kummemmin, vaikka aikaa olisikin. 



7. KBShimmer - She Twerks Out. Tämä on taas yksi niistä lakoista, joista olen vakavasti harkinnut hankkivani varapullon ja ehkä sen vielä joskus teenkin. Kaunis, peittävä ja monikäyttöinen glitterlakka. Sinivihreiden glittereiden joukossa on sopivasti violetteja ja vihreitä glittereitä. 


8. KBShimmer - Alloy Matey! Olen täysin hurahtanut erilaisiin hopeisiin glitterlakkoihin ja niitä löytyykin kätköistäni aika monta. Tämä uusin tulokas nousi niistä kaikista suosikikseni, vaikka valinta meinasikin olla hieman hankala. Tämä on koostumukseltaan ja peittävyydeltään kuitenkin ehkä paras niistä kaikista.


9. Picture Polish - Lagoon. Ehdoton suosikkini Picture Polish -lakoistani. En osaa tästä edes oikein mitään sanoa. Tämä on myös ensimmäien Picture Polishini, jota etsim pidemmän aikaa ennen sen hankkimista. Jo ensimmäiset kuvat tästä nähtyäni tiesin, että se oli saatava. 


10. Dance Legend - Holy Diver. Lisää turkoosia listalle, huomaan olevani melkoisen värirajoittunut! Dance Legendin Wow Prism lakat ovat kaikki todella upeita ja haluaisin hankkia ne melkeinpä kaikki. Pari niitä kuitenkin on laatikkoon ilmestynyt. Tämän kimallus on jotain aivan uskomatonta. Holy Diver ei paljon koristeluja kaipaa!


Luulenpa, että huomenna tämäkin lista voisi näyttää aika erilaiselta. Näin kesällä kuitenkin erilaiset holot ja kirkkaat ovat niitä, joihin tartun helpoiten. Cremet olivat hieman huonosti edustettuina tällä listalla, vaikka koostumuksena se onkin oma suosikkini. Myös sellainen perusväri kuin Ginan valkoinen, olisi varmaankin ansainnut päästä listalle, mutta ajattelin tällä kertaa mennä hieman erikoisemmalla linjalla. 

Näitä listoja tosiaan on nähty jo aika paljon, mutta vieläkö jollakin on oma lista tekemättä? Nahtuiko tälle liatalle omia suosikkejanne?

16 kommenttia:

  1. Wowit on kyllä niin mielettömiä, että ne on ehdottomasti listalla :). Ja hopeiset hologlitterit on munkin heikko kohta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wowit on käytännössä kaikki sellasia, että ne voisin huolia, mutta niitä ei vaan oikein tuu hankittua mistään.. <3

      Poista
  2. Tää ois voinu olla täysin mun lista, jos vain omistaisin yhdenkään näistä lakoista :D
    Mulla listaaminen on tekemättä mutta mietin sen tekemistä ollenkaan. Tuottais liikaa harmaita hiuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, samanlainen maku? Onneks tällasen listan ei tarvii olla mitrnkään kovin absoluuttinen, vaan sinne päin.. Mie ainakin unohdinkin tästä vaikka mitä ja tänään voisin tehdä jo aika erilaisen listan, että eikun listaamaan vaan!

      Poista
  3. Heh, jos päätät luopua tuosta toisesta DS Glamourista, niin muistahan mua! :D Mä niin haluaisin omistaa tuon Holy Diverin, se on ihan mieletön! Niin kuin kaikki tän sun listan lakat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo koskaan oikein tienny, mitä siitä olis osannut pyytää, ni helposti sen takia jää myymättä. Maailman mahtuu kyllä niin paljon ihania lakkoja, hauska ollu lukea kaikkien listoja :)

      Poista
  4. Voisin kyllä pohtia tän tekemistä itekkin. Yks uus, tai ei uus mutta ekaa kertaa kynsille eilen päässyt ainakin pamahti listalle. :D Kun vaan uus tietokone rikkinäisen tilalle tulee ja saa sen käyttökuntoon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Alloy Matey oli mulla sellanen, joka pamahti suoraan yhdeksi suosikiksi, mutta moni muu on päässy listalle ajan myötä vasta.

      Poista
  5. Ihania lakkoja. Paljon sinistä ja vaaleanpunaista. :D Ootpas sää ehtinyt käyttää tuota kokislakkaa paljon, kun eihän se ees oo mikään vanha kokoelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näkyvät olevan tällä hetkellä aika vahvasti omassa suosiossani :D mie oon tehny sillä ihan hirveesti kaikkea - marmorointiin sitä on ainakin kulunut varmaankin aika paljon..

      Poista
  6. Ihana lista, vielä on oma ihan lopullinen tekemättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska päästä sunkin listaa lukemaan, tvottavasti saat sen pian valmiiksi :)

      Poista
  7. Hyvä lista! Monta himotuksen kohdetta täältä löytyi, vaikkei yhtään näistä ole omassa kaapissa tällä hetkellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli aikalailla miun näkäisiä lakkoja kaikki :)

      Poista
  8. Ihana lista (: Mulla on lista vielä ihan kokonaan tekemättä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) ei muuta kun listaa väsäämään sielläkin!

      Poista