lauantai 1. elokuuta 2015

Viiden kuukauden ostokset

Ostospostauksia ei ole näkynyt täällä hetkeen osittain sen takia, että keväällä oli pitkä pätkä, jolloin en ostanut mitään kynsiin liittyvää ja osittain oman laiskuuteni vuoksi. Mielenkiinnosta aloin kuitenkin pari viikkoa sitten miettimään, mitä kaikkea tässä välillä onkaan tullut ostettua ja ajattelin listata ne tännekin. Jo etukäteen voin varoittaa, että näitä on paljon, aivan liikaa, mutta ovat ne sentään viiden kuukauden ajalta. 

Maalishuhtikuun vaiheessa tein pitkästä aikaa tilauksen Nailsuppliesille ja poimin mukaan suosikkini eri merkkien kevätkokoelmista.

OPI: Do You Take Lei Away, Just Lana-ing Around, Hello Hawaii-Ya?, That's Hula-rious

Essie - Stones n' Roses, Suite Retreat, Blossom Dandy
Mi Nailsille tein pienen tilauksen Foxy Pawsien saavuttua. Samalla matkassa taisi tulla hieman niittejä ja siirtokuvia.

Foxy Paws - Bailando, Zoya - Rowan

Essence on jäänyt itselleni aiemmin hieman vieraaksi, mutta nyt kun niitä vihdoin saa, piti käydä ostamassa muutama kokeeksi. Essence-apajille on onneksi todella lyhyt matka, joten nämä tuskin jäävät viimeisiksi. Minusta tosin on tullut todella huono kivajalkakaupoista ostaja, sillä niistä tulee helposti ostettua dupeja. Nämä taisivat olla toukokuun ainoat ostokset.

Essence - Gel top coat, I'm so fluffy, So lucky & Blue bubble di blue
Melko maltillisen ostamisen jälkeen kesä-heinäkuussa onkin sitten meinannut karata mopo käsistä aivan täydellisesti. Vesivärilakat houkuttelivat niin paljon, että tilaus Nailsuppliesille oli jälleen ajankohtainen. Tilaukseen mahtui vesivärilakkojen lisäksi muutama muukin. 

OPI Color Paints

Essie - Flowerista, Garden Variety, Muse, Myself & Orly Mirrorball

Sitten siihen varsinaiseen mopon karkaamisosuuteen. Tein vajaan viikon sisällä kaksi erillistä tilausta Harlow & Co'lle. Ensimmäinen houkutin oli kauppaan tullut Glam Polish täydennys, jota en voinut vastustaa. Samassa tilauksessa tuli muuta KBShimmer. Toinen oli huomattavasti pienempi tilaus, jossa tilasin neljä KBShimmeriä, jotka olivat edellisen tilauksen tehdessäni olleet loppuneet. Nuo kesän neonlakat oli pakko saada!

Glam Polish - Wham!, Entrance, Illusion, Charmed & Enchanted

KBShimmer - Foiled, R-E-F-L-E-C-T, Alloy Matey! & Too Pop To Handle

KBShimmer - Sarong Place, Sarong Time, Lei It Again & Bahama Drama
Viimeinen sortuminen tapahtui, kun huomasin Naiskauneus.fi-verkkokauppaan tulleen Color Alike -merkin leimauslakkoja. Mahdollisuus noutaa lakat muutaman kilometrin päästä merkin noutopisteesta houkutteli sen verran, että tilasin muutaman leimauslakan kokeiluun.


Melkein hävettää julkaista tätä listausta. Kesäkuun loppuun meni ostosten suhteen oikein hyvin. Viiden kuukauden kokonaissaldo on 33 värilakkaa, yksi päällyslakka ja 5 leimauslakkaa. Toisaalta aika mielenkiintoista näin pidemmällä aikavälillä tarkastella omia ostoksiaa, kertoo omalla tavallaan paljon enemmän kuin yhden kuukauden ostokset.

Nyt voisi kuitenkin olla aika palata hieman maltillisemmalle linjalla, vaikka ne Essien vesivärilakat kyllä houkuttelisivat edelleen. 

4 kommenttia:

  1. Vaan oot ostanu niin makosia lakkoja, että hui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niitä onneksi tullu aika hyvin jo käytettyäkin :) vähän inpiroinu onneksi taas lakkaamaankin, kun on tullu kaikkea kivaa..

      Poista
  2. Oi vitsit miten kivoja lakkoja oot ostanu! Oispa mullakin viiden kuukauden ajalta uusia lakkoja kertynyt vaan 33 :D Heinäkuun saldo oli 40 ja nyt lakkoilen sit elokuun ja syyskuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, kattelinkin sitä sun Heinäkuun saldoa ja totesin, ettei tuo oma nyt sit niin paha ollutkaan.. Noista tosin on kesäkuun ihan viimeisten päivien ja heinäkuun aikana hankittu 21+leimauslakat. Ja saatoin muuten ostaa vähän leimausjuttujakin, ne unohdin kokonaan :D

      Poista