maanantai 31. elokuuta 2015

Katsaus elokuun ostoksiin

Heinäkuun hullutteluiden jälkeen oli tarkoitus pysyä hyvin maltillisissa ostosmäärissä, mutta kuinka lopulta kävi... Elokuuhun mahtui muutama poikkeustapaus, joiden takia tuli sitten ostettua kuitenkin vähän enemmän kaikkea kuin oli tarkoitus. 

Heti kuun alkuun osui reissu Tallinnaan ja siinä samalla Helsinkiin. Ja kun Helsingissä kerran oltiin, oli melkeinpä pakko käydä CesarsShopin uudehko myymälä katsastamassa. Tarkoituksena oli käydä pikaisesti hakemassa Picture Polishin Allure, mutta ei liene kovin yllättävää, etten aivan sillä selvinnyt liikkeestä ulos. Ensimmäisenä bongasin F.U.N. Lacquerin hyllystä aivan ihanan näköisen Daydreamerin, jonka olin kuvitellut ehdottomasti menneen sivusuun. Ilmeisesti kuitenkin asiakaspalatuksena hyllyssä oli yksi pullo, jota ei sinne voinut yksinkertaisesti jättää. Sain vielä lähtöä tehdessäni valita yhden lakan F.U.N. Lacquerin hyllystä ja mukaan lähti näin vielä Queen. Kuvasta itseasiassa puuttuu vielä Essien Art New-Beau.


Tallinnasta löysin mielenkiintoisen näköisen China Glaze-paketin, jossa oli oikeastaan kolme omasta mielestäni mielenkiintoisimman näköistä lakkaa China Glazen Electric Nights -kokoelmasta. Nämä ostin oikeastaan pääasiassa siksi, että saisin hotellissa lakattua omat varpaankynteni.


Kuun loppupuolla tein vielä pienen tilauksen Cesarsille ja sain hyödynnettyä ilmaiset postikulut. Olin niin pyörällä päästäni liikkeessä käydessäni, että unohdin täysin katsoa kansioita suorakulmaisille laatoilleni. Niitä kuitenkin verkkokaupasta löytyi ja laitoin ne tilaukseen. Samaan tilaukseen lisäsin vielä ison pyöreän leimasimen, jota pyörittelin jo liikeessä käsissäni, mutta jätin silloin vielä ostamatta. Hyvä, että sain tilanteen korjattua nyt!


Naiskauneus.fi avasi Jyväskylään Vaajakoskelle kivijalka liikkeen ja pääsin mukavasti paikalle heti avajaispäivänä. Matkaan lähti kolme tavallista Color Aliken lakkaa sekä yksi leimauslakkaa lisää aiemmin ostamieni seuraksi. Harmittavasti en ollut oikein etukäteen katsellut Color Aliken valikoimaa ja otin vain muutaman mielenkiintoisen näköisen lakan hyllystä kokeiluluontoisesti. Pienellä ennakkotarkastelulle matkaan olisi saattanut lähteä hieman erilaiset lakat.




Kuuhun mahtui vielä maltilliset pari tilausta ulkomaille. Toisen tein eBayhin, josta tilasin Cuccion valkoisen Verona Lace -lakan. Toisen tein ihan mielenkiinnosta kokeillakseni, minkä versioin China Glazen Flip Flop Fantasysta saisin. Ei kovin paljon yllättänyt, että sain tuon uudemman version, joka saa luultavasti lähteä kiertoon suoraan. Sen matkaseuraksi valitsin saman merkin Violet Vibesin. 



Ihan ostoksetonta kuuta tästä ei siis todellakaan tullut, mutta ehkä tärkeintä oli se, ettei nettitilauksia tullut tehtyä kovinkaan monta. 

7 kommenttia:

  1. Mulla ei myöskään elokuu mennyt ihan niin kuin olin alunperin ajatellut, mutta ei kuitenkaan kovin pahasti mennyt överiksi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, aika harvoin miulla nää päätökset taitaa yleensäkin pitää, mutta ainahan sitä pitää tavoitteita olla!

      Poista
  2. Mulla on ostolakko käynnissä! Nyt ei saisi tuhlata pennostakaan. Kääks! Keneltä kauppiaalta löysit Cucciota Ebaystä? Mä oon ihan Cuccio-fani :). Mistä ton flip flopin tunnistaa vanhaksi tai uudeksi? Muhun tais iskeä kyselyikä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miun pitäis olla tehokas ja säästää kaikki mahdolliset pennoset käytännössä seuraavat viisi kuukautta, mutta kun olis niin paljon kaikkea kivaa, mitä haluaisin.. Alku ei ainakaan ole ollut kovin lupaava.

      Cuccio on halvin, minkä eBaysta löysin, ensimmäinen vaan listalta, nimi oli fantastic_nails. Tilauksen mukana tuli vielä lappunen, jossa ne mainostivat omaa verkkokauppaansa(muistaakseni stixie.com), mutta siellä oli hinnat miun mielestä vähän kalliimmat, mutta toisaalta postarit halvemmat.

      Flip Flop Fantasyn alkuperäinen versio on paljon tummempi korallipinkki, ilmeisesti vähän vastaava kuin KBShimmerin Bahama Drama. Tää uusi on huomattavasti vaaleampi ja paljon oranssimpi.

      Poista