torstai 13. elokuuta 2015

No nyt on kirkas!



KBShimmerin Bahama Drama oli saatava kynsille mahdollisimman nopeasti. Olisin halunnut tehdä tällä jonkinlaisen liukuvärjäyksen, mutta ajan puutteen takia piti sittenkin tehdä jotain nopeaa. Luulenpa, että se liukuvärjäyskin on jossain vaiheessa tehtävä.

Bahama Drama oli koostumukseltaan melko samanlainen kuin aiemmin kokeilemani Lei It Again; se piti levittää melko niin, että siveltimessä on reilusti lakkaa ja malkoisen kevyellä otteella kaljuuntumisen välttämiseksi. Joidenkin kynsien kohdalla kaksi kerrosta olisi riittänyt, mutta laitoin varmuuden vuoksi kaikkiin kolmannen. 


Color Aliken keltainen leimauslakka odotteli kokeilua pöydällä ja hetken mielijohteesta tartuin siihen. Jo ensimmäisen kynnen kohdalla huomasin, ettei keltainen näyttänyt kynnellä yhtään samalta kuin pullossa. Vaikka leimauslakassa on pigmenttiä reilusti, ei se tahtonut näin kirkkaan neonlakan päällä näyttää aivan oikealta. Oikeastaan lopputulos oli lopultakin aika erikoinen, tavallaan ihan hyvälläkin tavalla. Luultavasti tuo keltainen olisi toiminut täysin moitteetta melkeinpä minkä tahansa muun korallin päällä, tämä vain sattui olemaan tässä tapauksessa liian kirkas sen alle.

 Leimauslaattana on Born Pretty Storesta saamani testituote, BP-28*, josta leimasin kuviota hieman eri kohtiin kynttä. En jaksanut alkaa kohdistamaan kunnolla niin, että kuvio olisi ollut samassa kohdassa jokaisella kynnellä ja ajattelin, ettei sillä tämän kuvion kanssa ollut niin väliäkään.  

Bahama Drama on kynsillä aivan uskomattoman kirkas, paljon kirkkaampi kuin olisin pullon perusteella osannut kuvitella. Todellinen kesälakka, joka ei kuvissa halunnut näyttää ollenkaan oikelta. Oikeastaan ihastuin tähän koko ajan enemmän sinä aikana kun lakka oli kynsillä.


Koodia EMAK31 käyttämällä saa totutusti ylimääräisen 10% alennuksen Born Pretty Storen valikoimasta.

*Saatu blogiyhteistyön kautta.

11 kommenttia:

  1. Onpa ihanan kesäiset lakkaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopivasti tuli lämmin kun nää oli kynsillä :)

      Poista
  2. Ihanat raikkaat värit ja hienot leimaukset! Leimaukset on itse asiassa tässä lakkauksessa just hyvät niin ettei joka kynnessä kuvio ole samalla kohdalla :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Joo, samaa ajattelin, näyttää ihan kivalta pieni vaihtelu. Tuo kuvio oli siihen just sopiva, tarpeeksi iso, että siitä sai vähän eri osia leimattua..

      Poista