torstai 6. elokuuta 2015

Color Paints leimoilla

Näin Instagramissa OPIn Color Paints -lakoilla tehdyn todella jännän lakkauksen ja halusin tehdä omille kynsille jotain samantapaista, mutta suoraan en halunnut lakkausta kopioida.

Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta OPIn This Gown Needs a Crownia ja totesin itsekseni, että sitä pitäisi muistaa käyttää useammin, se nimittäin näytti kynsillä todella kauniilta. Hopeisen pohjan päälle sudin OPIn Indigo Motifia kynnelle melko kuivalla siveltimellä sinne tänne tänne eri suuntiin. Annoin kuivia hetken ja lisäsin yhden kerroksen Pen & Pinkia ja pohja oli valmis!


Alkuperäinen ajatus oli leimata tummansinisellä päälle, mutta yhden kynnen kokeiltuani totesin, ettei leima erottunut tarpeeksi pohjasta ja vaihdoin leimausvärin hopeiseksi kuten inspiraation lähteenä olleessa lakkauksessa. Käyttämäni leimauslaatta oli Pueenin SE02A ja hopeinen lakka leimauksissaa China Glazen I'd Melt For You. 


Tämä oli jälleen yksi mielenkiintoinen tapa käyttää Color Paints -lakkoja ja eri värejä yhdistelemällä saisi hienoja lakkauksia aikaiseksi.  Näin kahdella värillä lopputulos on itselleni sopivan hillitty.

10 kommenttia:

  1. Näppärä tekniikka! Pitääpä itsekkin muistaa kokeilla tätä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläkin tekniikalla varmaan sais aikaan vaikka mitä!

      Poista
  2. Todella kivat! Vielä ei oo mitään näitä leadlight-lakkoja tullut hommattua, mutta alkaa hiljalleen polttelemaan. Oon aina vähän tämmöinen myöhäisherännäinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Miekin oli näiden kanssa vähän myöhässä, mutta kyllähän nää aika hauskoja on! Hurjan paljon vaihtoehtoja, miten käyttää :)

      Poista
  3. Onpa makeet kynnet! Nyt on pakko kyllä testata itsekin tällaista koristelutyyliä :).

    VastaaPoista